SgtR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dopiero teraz doczytałem jaką ten samochód przebył drogę! Niezły śmietniczek z niego był Całe szczęście teraz jest idealnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No tak, trochę się zmieniło I nadal będzie się zmieniać ^^ Dziś odebrałem paczuszkę ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wszyscy mówią "wzór oklepany" ale robią robotę te koła jakie ET z tyłu teraz jest? Co robiłeś z drzwiami? wycinałeś kołki, szpachla i w kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 1 minutę temu, karol24 napisał: Wszyscy mówią "wzór oklepany" ale robią robotę te koła jakie ET z tyłu teraz jest? Co robiłeś z drzwiami? wycinałeś kołki, szpachla i w kolor? Et20 x4 8,5j 215/35 Dokładnie tak jak mówisz Jeszcze progi z esy do kompletu wpadną i będzie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 będę zaglądał do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Et20 x4 8,5j 215/35 Dokładnie tak jak mówisz [emoji6] Jeszcze progi z esy do kompletu wpadną i będzie si Tył Ci mocno wystaje? Czy tylko takie złudzenie? Przód na równo czy schowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 4 minuty temu, robertjudi napisał: Tył Ci mocno wystaje? Czy tylko takie złudzenie? Przód na równo czy schowany? Ranty są schowane, nic nie wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ranty są schowane, nic nie wystaje [emoji4]Pytam, bo będę miał podobne ET w kołach Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 2 minuty temu, robertjudi napisał: Pytam, bo będę miał podobne ET w kołach Hehe. Tylko ja mam dosyć sporo wypchnięty przód i trochę tył, plus Quattro to tył się kładzie jak przód więc koło się bardziej chowa, w ośce będzie Ci wystawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Tylko ja mam dosyć sporo wypchnięty przód i trochę tył, plus Quattro to tył się kładzie jak przód więc koło się bardziej chowa, w ośce będzie Ci wystawać. Rolkę już przewiduje, także powinno być ok,tymbardziej że gleby mocnej nie chce. Z ciekawości ile cm od ziemi do błotnika na 19"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, robertjudi napisał: Rolkę już przewiduje, także powinno być ok,tymbardziej że gleby mocnej nie chce. Z ciekawości ile cm od ziemi do błotnika na 19"? ET swoja droga, a jaka szerokosc kola przewidujesz? 8.5 moze wystawac doslownie minimalnie tylko, 9.5 juz jak u mnie, a tez et26 jak dobrze pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 ET swoja droga, a jaka szerokosc kola przewidujesz? 8.5 moze wystawac doslownie minimalnie tylko, 9.5 juz jak u mnie, a tez et26 jak dobrze pamietam.8j przód ET ok. 20 9j tył ET ok. 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 2 minuty temu, robertjudi napisał: 8j przód ET ok. 20 9j tył ET ok. 23 Przód zmieścisz bez problemu i jeszcze kupa miejsca. Tył minimalnie będzie wystawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Przód zmieścisz bez problemu i jeszcze kupa miejsca. Tył minimalnie będzie wystawał [emoji6] Tak przypuszczałem dzięki za info. I już nie spamuje w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dekory po rocznej przerwie wylądowały na swoim miejscu. Pierwszy raz za wyjątkiem obrysów US i halogenów miałem styczność z folią, wyszło całkiem fajnie za wyjątkiem kilku pęcherzyków z powietrzem, ale to raczej z pomocą cienkiej igły jeszcze idzie wypracować. Wpadły nowe oponki 215/35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) 25.05.2017r - 388000km - mały serwis klimy Edytowane 28 Maja 2017 przez Maniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Mały serwis powiadasz Masz w garażu podnośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @Animal u kolegi mam podnośnik W ostatnim czasie wymieniłem przepływkę na zamiennik made in Japan marki Denso. Głośniki w półce dawały o sobie znać, po rozebraniu znalazłem niespodziankę, chyba czegoś w nich brakowało :v No i szybki lekko ściemnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Chyba ostro dawałeś po garach [emoji1][emoji1]Szyba pasuje zdecydowanie [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 teraz ładnie z tymi szybkami ale przełóż tą maskownicę od strony pasażera od spryskiwacza lampy bo razi jak nic już tyle czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi