Wihajster Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 trza było wziąć węża z woda i schłodzić
dziadek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No w końcu automacik , a czy tobie sie cos nie pomyliło ? To chyba golfik dla madzi
MaciejK Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ciekawe ile teraz ludzi z forum przeszukuje internet w poszukiwaniu golfa GTI... P.S. Tak jak ktoś już pisał, możesz przybliżyć proces zakupu autka w USA?? Mam kuzyna w NYC i może, może coś by się sprowadziło.
dziadek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ten golfik to pewnie od jakiejś biusciastej nastolatki z USA co ?
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 mam kumpla który ma firme która zajmuje się sprowadzaniem aut z USA. Proces mniej więcej wygląda tak: zakup auta transport do portu załadunek do kontenera transport do bremerhaven odprawa celna w bremerhaven (cło i vat) transport lorą do PL zapłata akcyzy w PL dokument o zwolnieniu z VATu w PL vat24 rejestracja w wydziale komunikacji Tak to w skrócie wygląda. Należy tylko pamiętać że auto musi mieć przejechane więcej niż 6000km bo w przeciwnym wypadku (nawet jeśli miałoby 20 lat) zostanie w Polsce naliczony Vat 23% od wartości nowego auta, ponieważ wg. polskiego prawa za auto nowe uważane jest auto które nie ma pół roku (liczy się data od pierwszej refestracji) lub ma przejechane mniej niż 6000km. Oznacza to że spełnienie jednego z tych warunków powoduje że auto wg. prawa jest nowe. No w końcu automacik , a czy tobie sie cos nie pomyliło ? To chyba golfik dla madzi Madzia musi się zadowolić Audi Wiesz Golfik za dużo by jej palił, a ona lubi być oszczędna
peter22 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ładna sztuka to teraz prowadz do Witka R-performance na montaż napędu na 4 buty
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Trzebaby podłogę zmieniać podobno
michail55 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 kozak jest golfik sam bym takiego przytulil
pocas Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 4motion w gti to strasznie gruba rzeźba. Niestety fwd to kibel przy takiej mocy.
Gibons Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 kozak jest golfik sam bym takiego przytulil Bierz coś takiego http://otomoto.pl/seat-leon-2-0-tsi-start-stop-dsg-cupra-C34080426.html http://otomoto.pl/seat-leon-cupra-r-C34061161.html Golfik fajny robi na prawdę robotę nie mogę się doczekać kiedy na żywo zobaczę i usłyszę ale jest tak jak pocas piszę musi być lipa trochę z taką mocą w ośce ;/ to jest jedyny minus ale za to dość potężny według mnie.
jedrekx Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemian, podeślesz na PW jakieś namiary na tego znajomego? brat myśli żeby jakąś zabawkę sobie ściągnąć z USA..
peter22 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Siemian nawet teraz takiego robili na 4 motion wejdź na ich FB bo nie mogę tu linka wkleić
Czary Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Ciekawe ile teraz ludzi z forum przeszukuje internet w poszukiwaniu golfa GTI... GTI są fajne tylko szkoda że nie są silniki 2.5 litrowe (tak ja VW EOS i TTRS). Siemian i tak miał w planach kupić zabawkę jak sprzedawał felgi z S3 to myślał nad S3 a że Golf wychodzi taniej to chyba prosta matematyka. Poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie. Haldex zrobiłby robote do tego LC: Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Czary
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 VW siemianowy śmiga pięknie ...banan na twarzy się rysuje podczas jazdy na każdym biegu.....no może jedynie na 6 nuda .....może przez to ,że też dopiero przy 140 się zapina....zero ekonomii . :grin: ...dzięki za przejażdżkę raz jeszcze PS1.Hebelki ...hmm trzeba to przemyśleć..... PS2.stabilizatorki lepszejsze....a na pewno na tył PS3.Fotele za to trzymają zayebiście wysłane z .....
Wihajster Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 VW siemianowy śmiga pięknie ...banan na twarzy się rysuje podczas jazdy na każdym biegu.....no może jedynie na 6 nuda .....może przez to ,że też dopiero przy 140 się zapina....zero ekonomii . :grin: ...dzięki za przejażdżkę raz jeszcze PS1.Hebelki ...hmm trzeba to przemyśleć..... PS2.stabilizatorki lepszejsze....a na pewno na tył PS3.Fotele za to trzymają zayebiście wysłane z ..... nie podlizuj sie 2 raz i tak juz nie pojedziesz
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ....co żal ściska ,że się nie zapytałeś..... wysłane z .....
Wihajster Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ....co żal ściska ,że się nie zapytałeś..... wysłane z ..... ja mam prywatny pokaz jutro
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ....co żal ściska ,że się nie zapytałeś..... wysłane z ..... ja mam prywatny pokaz jutro to chyba jak Ci żona zrobi
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) ....co żal ściska ,że się nie zapytałeś..... wysłane z ..... ja mam prywatny pokaz jutro to chyba jak Ci żona zrobi nie Żona .... zdradził mi swój mały ,od dawna skrywany sekret.... ......... https://www.youtube.com/watch?v=iQfR5gQXtZk... z drugiej strony...jak to lubi i mu się podoba...to czemu nie... .....grunt by ode mnie na spocie takich fikołków nie wymagał Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi