elmo814 Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórce Audi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl
PARAF Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...?
Sherlock Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni
PARAF Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda...
Aragon99 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie.
_Solar_ Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 to ze w chełmie trafiłes kiedys jakis feler nie oznacza ze juz ma nigdy z tego miasta nie mozna brac jakiegos auta. jest sporo aut jest sporo ludzi kadzy auto uzytkuje utrzymuje inaczej wiec nie ma mowy o takich wypowiedziach. a jesli teraz w Ciechanowie koledzesie tafi jakies trefnr auto takie jak szuka pod wzgledem silnika modelu itp tez tak moze napisac. wiec moim zdaniem nie ma roznicy czy sie kupi auto z Gdanska Zakopanego czy z Warszawy. po prostu musi byc uczciwy własciciel i mozna trafic auto ktoremu nic nie dolega i nie potrzebuje zadnych wiekszych wkładów finansowych
Aragon99 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ... wiec moim zdaniem nie ma roznicy czy sie kupi auto z Gdanska Zakopanego czy z Warszawy. po prostu musi byc uczciwy własciciel i mozna trafic auto ktoremu nic nie dolega i nie potrzebuje zadnych wiekszych wkładów finansowych fakt sorry nie można generalizować, swoje B7 trafiłem w Koninie bez oglądania, w dniu zakupu oglądał go mój zaprzyjaźniony magik EDIT: ps. nic do Chełma nie mam, mieszkałem tam przez 3 lata, moja żona pochodzi z Chełma, nie mówiąc już o znajomych z pracy...
mrogal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie. urzekła mnie Twoja historia
PARAF Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie. urzekła mnie Twoja historia
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/lubelskie-82/cultstyle-lubelszczyzna2014-28-29-czerwiec-332189/#post4309949
PARAF Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 żyje tu kto jeszcze? już nie ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
arczi900819 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dawno mnie nie było... a jednak powrót do korzeni nastąpił ;]
sebulba Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Ci co zostali to pewnie tak
k4mi1 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Czyli jeżeli dobrze rozumiem to nie ma już żadnych spotów chełmskich...?
Rekomendowane odpowiedzi