pucha10 Opublikowano 5 Września 2024 Opublikowano 5 Września 2024 8 minut temu, FabianB napisał(a): A olej liqui moly 5W40 jeździł ktoś na nim? Tak. Mam wrażenie, że minimalnie ciszej pracuje ciepły silnik niż na Motulu Specific. Ani jednego ani drugiego nie miałem potrzeby uzupełniać między wymianami(dolewam ok 200ml na 8000km, żeby utrzymać max poziom) więc nic więcej nie powiem na ten temat. LM ok 100zł droższy za 5l.
adixonn12 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Witam Olej Millers będzie odpowiedni ? 1.8T AVJ allegro.pl ALLEGRO.PL
Miro_S76 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Z racji tego że mój BFB coś tam bierze tego oleju (2-3 setki na tysiąc kilometrów, turbo, odma, uszczelniacze zrobione coś tam się polepszyło ale jeszcze zużycie pozostało jakieś) auto jeździło w NL na eurolu 5w40 ja dotychczas lałem Meguina jednak słyszałem że oleje na bazie PAO (podobno najlepsze) nie są dobre do aut które mają tam jakieś zużycie oleju bo ponoć szkodzą katalizatorom dużo bardziej niż oleje HC i pomyślałem sobie zmenię sobie olej i kupiłem polecany Penrite HPR5 5W40 plus płukanka oczywiście, czy ktoś użytkuje auto na tym oleju? jakieś opinie? wiadomo olej jak olej z tych lepszych raczej ,ale może ktoś z was leje taki olej i czy wszystko ok? dzięki pozdrawiam
Langista Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jesteś pewien że w ogóle jeszcze kata masz? 😁 Jak Ci szkoda spalonego oleju to lej najtańsze co w necie znajdziesz.
Miro_S76 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 27 minut temu, Langista napisał(a): Jesteś pewien że w ogóle jeszcze kata masz? 😁 Jak Ci szkoda spalonego oleju to lej najtańsze co w necie znajdziesz.
Miro_S76 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mam i to kompletnego nie chodzi mi o kasę a 2 setki na tysiąc to nie jest jakieś mega spalanie to już moja prawie nowa skoda slużbowa 1.5 tsi bierze więcej na tysiaka pytałem czy ktoś jeździ na takim oleju i tyle
przem8 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Co nie wlejesz to na tym będzie jeździć. Ten piec wszystko przepali. Jeśli silnik przepala olej to kata wkoncu zapcha i to nieważne pao czy hc.
Rekomendowane odpowiedzi