Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a powiedzcie chłopy ktoś jeszcze ma zamiar jechać na zlot bo jak bym się zdecydował to ktoś mógłby się ze mną zabrać zawsze taniej wacha wyjdzie :decayed:

antonio i Łepski chcą się z kimś zabrać,także mielibyście wache na trzech

waldi a ty byś jechał swoim? ja ewentualnie pojadę swoim i bym mógł kogoś zabrać

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

waldi a ty byś jechał swoim? ja ewentualnie pojadę swoim i bym mógł kogoś zabrać

No ja bym chciał jechac swoim ale to kwestia jeszcze dogadania :wink4:

Opublikowano

no na to jest czas, więc z czasem wyjdzie w praniu :)

Opublikowano

JA sie okresle co do wyjazdu w ostatniej chwili.

I bede hardcorem,bo pojeade swoim :polew: :polew:

Opublikowano

JA sie okresle co do wyjazdu w ostatniej chwili.

I bede hardcorem,bo pojeade swoim :polew: :polew:

Na powrocie lecąc przez Kraków chcesz odwiedzić jednego typa :baseball::bokser: :cwaniak1:

Opublikowano

Na powrocie lecąc przez Kraków chcesz odwiedzić jednego typa :baseball::bokser: :cwaniak1:

:polew: :polew: :polew:

w sumie bez zbednej fatygi

Opublikowano

Apropo takich spraw, jakby ktoś jechał niedługo przez Płoty to jest jedna sprawa do załatwienia :bicz:

Opublikowano

Pany jak mogę sprawdzić czy dany numer części VAG-a zamienia się na inny? :przebiegly:

Opublikowano

ETKA

Opublikowano

a miałby ktoś żeby sprawdzić? :gwizdanie:

Opublikowano

Dajesz synek dajesz... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

3C0 905 861 G blokada fajery z paska b6 założyłem nową a na nowej nie ma wgl zapłonu ale ma inną literke na końcu :mysli:

Opublikowano

Wg ETKI 7.0 nie ma takiego nr... (jest 3C0905861H ) a 7.3 mam na drugim kompie i sprawdzić mogę dopiero jutro :kwasny: ale powiem Ci że blokada wchodzi w skład kompletu do odpalenia auta więc musi być z nim zgrana, sama wymiana wg mnie ch*** da bo to tak jakbyś próbował odpalić na nie swoim kluczu...

Opublikowano

no tak ale stara blokada się zacina więc muszę wymienić, bo czasem się nie chce odblokować i nie da się odpalić auta. nową mam założoną, ale nawet zapłonu niema żeby zakodować, więc muszę być pewny czy aby napewno jest dobry żeby się nie robić w wała :naughty: że wchodzi w skład odpalania auta no To wiem, więc potrzebuje chociaż zapłonu do zakodowania :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 19:12_________________________________________________a no i jak możesz to looknij jutro..

Opublikowano

no w 7.0 jest tylko ta jedna ( z końcówką H) i innych NIET :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 19:15_________________________________________________Żadna nowa blokada nie puści bo nie jest zgrana a faktycznie zgrać się nie da jak nie będzie zapłonu i kółko się zamyka... :decayed::kox:

Opublikowano

Tak jest, ale sam zapłon powinien być żeby można było zgrać. A że go nie ma To coś nie tak, więc albo nie ten albo nowy zdupczony? :decayed:

Opublikowano

Czyli co - zapłon powinien być ale nie powinna puszczać blokady ? :mysli:

Opublikowano

No żeby móc zakodować, powinien być zapłon. A czym puszczać czy nie To nie wiem ale chyba powinna w ogóle nie trybić :mysli:

Opublikowano

thx za spota :>

jak zawsze było :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: