Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:no: to chociaz o 19. nie dam rady wczesniej
  • Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To może się doczekamy ciebie :tongue4:[br]Dopisany: 02 Maj 2008, 19:03 _________________________________________________Ferkfencja jak zwykle do d*py ale jednak jest parę osób na które można liczyć. Podziękował :hi:

No i kolega Łepski mam nadzieję, że nam się nie wykruszy :th:

Opublikowano

Bede sie staral :decayed: Jeszcze raz dzieki za rameczki :hi: i do nastepnego razu :th:

Opublikowano

pracowalem dzisiaj do 22 :wallbash:,zamknalem sklep i karnolem sie na skwer,majac nadzieje,

ze moze jeszcze bedziecie :dance:,ale niestety :doh1:

moze nastepnym razem :th:

Opublikowano

Ja od środy byłem już na majówce dlatego zależało mi na szybkiej odpowiedzi na kiedy się decydujecie a tu nic... :no: Szkoda że Pre nie odbierał fonu bo może by się nam udało zrobić wizytację spota z krawaciarzami... :decayed:

Opublikowano

witam,

piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie :) Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych?

Opublikowano

Witam Panowie,

Mam pytanko a zarazem prośbe na temat http://moto.allegro.pl/item357109723_to_jest_master_2_8dti_max_raty_.html czy ktoś by dysponował wolną chwila i podjechał sprawdzić tego masterka ? Był bym bardzo wdzieczny , chodzi mi dokładnie o to w jakim ogólnym jest stanie czy faktycznie wyglada na te 200 tys km ( watpie no ale moze .... ) itd. sprawdzalem go po Vinie no ale niestety historii nie ma był sprowadzony pod koniec 2003 roku do Polski....

Z góry dzięki za pomoc :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie :) Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych?

504525785 na Jaskowej ma firme,wlasnie zakladalem u niego alarmy do mojej swiezej B7-ki,robilem u niego tez passata B5,moj brat robil passata B6-jak na razie auta stoja pod domem :rolleyes:

chlopak zna rozne fajne patanty

ludzie robia u niego auta za 300-500 tysi

polecam (i idzie sie z cena dogadac :th:)[br]Dopisany: 05 Maj 2008, 17:34 _________________________________________________zyjecie?

Opublikowano

zyjecie?

Żyjemy, ale co to za życie :tongue4:

Opublikowano

hehe czyżby ktoś ma doła :gwizdanie:

Opublikowano

hehe czyżby ktoś ma doła :gwizdanie:

to do mnie?? nie, nie wszystko ok :th:[br]Dopisany: 17 Maj 2008, 22:26 _________________________________________________Ale dzięki za troskę :>

Opublikowano

A proszę :wink4:

Opublikowano

No dziewczyny co tu taka :>cisza??

Opublikowano

właśnie kiedy się motamy ?? :kox:

Opublikowano
  • Autor

właśnie

:tongue4:

Opublikowano

no Przemas wypadało by się pochwalić :evil:

Opublikowano

Przemas wracasz do życia? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale co to za życie :)

wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga...

tydzień !

Opublikowano

ale co to za życie :)

wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga...

tydzień !

potwierdzam :disgust: i ani dnia mniej

w miedzyczasie zalatw VAT25 w skarbowce,ja myslalem,ze skarbowka potrzebuje kwit zaplaconej

akcyzy i poszedlem dopiero jak go dostalem-kosztowalo mnie to dodatkowe 4 dni(sob,niedz,pon,wto) :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Tomek, ale normalnie dostałes potem wszystko z UC bez szemrania ?