wladi Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ale ja tu moge Tobie zabronic:grin::grin:Jestem pipą
Bieniek Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ale ja tu moge Tobie zabronic:grin::grin:Jestem pipą :whistling:
dziadek Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Oj tam , chłopy nie kłucic sie ...przyjedzie kto jeszcze do mnie jutro na parapet? Wladi bedzie , wiem ze to zniechęca ale moze sie kto skusi
wladi Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ale ja tu moge Tobie zabronic bo ja pierwszy opierdalam kukurydzę:grin: Jesteś gość :whistling: Ide do kibla z renia pogadac:jerk:
wladi Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ale ja tu moge Tobie zabronic bo ja pierwszy opierdalam kukurydzę:grin: Jesteś gość :whistling: Ide do kibla z renia pogadac:jerk: Nie pier**l że nie walisz konia.....no tak Ty masz ludzi od tego:polew::polew::polew:
Bieniek Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Wladi opowiada jak sie w wojsku bawi:decayed:
wladi Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ty się ciesz że w wojsku nie byłeś bo z Twoją buźką by Cię codziennie posuwali:naughty::polew::polew:
kopniak Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Cześć jestem nowy i chciałem się coś dowiedzieć na temat spotkań, ale to jakoś chyba nie ten temat. -
wladi Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Cześć jestem nowy i chciałem się coś dowiedzieć na temat spotkań, ale to jakoś chyba nie ten temat. - Temat bardzo dobry:wink: ....środa godz. 19 w Pruszczu Gdańskim u Olka czasem na Matarni zależy jak się chłopaki umawiają
kopniak Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Hej to może będzie tu o tym rozmowa gdzie i kiedy spoty. A tak na poważnie to piszcie czy w tym tygodniu jest spotkanko, chętnie podjadę.
wladi Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Obserwuj wątek bo się chłopaki zawsze umawiają tutaj:wink:
TyBucu Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Słuchajcie mam pytanko kojarzycie to auto i klubowicza ?? Oferta - Audi A4 - Witam. Mam na sprzedaż powyższe auto. Jestem 2 właścicielem od nowości. Samochód nie wymaga wkładu finansowego.Bardzo rzadko spo warto kupić czy nie ? widzę,że auto ma klubowe ramki więc jest szansa na fajny zakup z góry dziękuje za zainteresowanie Jechałem za ziomkiem jakiś czas temu chyba: Zawalidroga...
wladi Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Mistrze macie kogoś co w Sopocie wynajmuje kwaterki???
Rekomendowane odpowiedzi