Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ... ale kto tu się spina?Wysłane z telefonu... też sie zastanawiałem:grin:
wypsiu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ... ale kto tu się spina?Wysłane z telefonu... też sie zastanawiałem:grin: Mateo jak zwykle agresywny ....
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 a co modzisz ?Robię s-line zewnętrzny i pomyślałem jak by zespolić dokładkę z górą zderzaka i chyba najlepszą alternatywą jest zespawanie plastików bo szpachel będzie pękał
mateogda Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ... ale kto tu się spina?Wysłane z telefonu... też sie zastanawiałem:grin: Mateo jak zwykle agresywny .... Odreagować muszę, ciężki tydzień był. Wysłane z telefonu...
wypsiu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Naprawiałeś pewnie któreś żelastwo czarnucha Tomeksa .....
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ... ale kto tu się spina?Wysłane z telefonu... też sie zastanawiałem:grin: Mateo jak zwykle agresywny .... Odreagować muszę, ciężki tydzień był. Wysłane z telefonu... Ciężki tydzień to dopiero bedzie.....oponki mam do zmiany:naughty:
mateogda Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Co Ty z miesiąc czasu go nie widziałem ( nic nie potrzebował). Wysłane z telefonu... ---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- Już się wyłonił.... Wysłane z telefonu...
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Naprawiałeś pewnie któreś żelastwo czarnucha Tomeksa ..... co Ty,dopchac sie do niego nie mozna,a jak dzwonisz,to w połowie rozmowy powie ci nie mam czasu i sie rozlacza:facepalm:
Bieniek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pany nei chce ktos moje starego zderzaka s-line pod spryski?? STan mocno sredni,ale dla kogos o sprawnych rekach nie bedzie problemu,zeby przywrocic mu dawna swietnosc. Cena 150zl.
dziadek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 A Wladi? On teraz rzeźbi cos ze zderzakami...może mu się przyda
alvaro Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bieniek daj foty na maila [email protected]
Bieniek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jade zaraz do Zoltra mierzyć parcha. Jak nie zapomnę to pozniej Zrobię Sent from my iPhone using Tapatalk
trzacha197444 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ... ale kto tu się spina?Wysłane z telefonu...
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak. Sent from my iPhone using Tapatalk
Łepski Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 O której Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi