Łepski Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Mydło żyje To jednak Tomeks Cię widział naprawdę, a nie ściemniał
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Pojawi sie znowu.......gdy kupi kolejne nowe auto... Ps.mr. FA,ile chcesz za ducato,bo mazda jebła
wladi Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 to wam rzęźi http://www.e-sklep-laser-sinex.pl/pl/p/AMORTYZATORY-Gumowe-do-Tarczy-Sprzeglowej-Kompresorow-NIPPONDENSO-Klimatyzacja-Samochodowa-Klimatyzacja-Czesci-Autoklima-Czesci-do-Sprezarek-Klimatyzacji/1035 A coś konkretnie możesz powiedzieć które będą pasowały? Na co trzeba patrzeć?
mydlo Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Pojawi sie znowu.......gdy kupi kolejne nowe auto... Ps.mr. FA,ile chcesz za ducato,bo mazda jebła Tak coś czułem, bo widziałem ją na Lotosie przy obwodnicy o godzinę co najmniej nie pasującej do Twoich godzin pracy Edytowane 24 Listopada 2014 przez mydlo
antonio Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 wladi te co podesłałem na 99% są do sprężarek w B6 i B7 tylko B6 z 2001 i może z początku 2002 roku miały inne sprzegiełko
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Pojawi sie znowu.......gdy kupi kolejne nowe auto... Ps.mr. FA,ile chcesz za ducato,bo mazda jebła Tak coś czułem, bo widziałem ją na Lotosie przy obwodnicy o godzinę co najmniej nie pasującej do Twoich godzin pracy Skrzynia sie rozsypała i jest nie do dostania,auto idzie na części i muszę coś kupić,sprzedajesz?
mydlo Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Pojawi sie znowu.......gdy kupi kolejne nowe auto...Ps.mr. FA,ile chcesz za ducato,bo mazda jebła Tak coś czułem, bo widziałem ją na Lotosie przy obwodnicy o godzinę co najmniej nie pasującej do Twoich godzin pracy Skrzynia sie rozsypała i jest nie do dostania,auto idzie na części i muszę coś kupić,sprzedajesz?[/quoteDo lata napewno zostaje u mnie
Łepski Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Ps.mr. FA,ile chcesz za ducato,bo mazda jebła Wiedziałem, że będziesz próbował wytargać Duksa Może jakiś spot u Tomeksa w sklepie
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Noo,week stoję w sklepie,przynajmniej coś by sie działo
wladi Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 wladi te co podesłałem na 99% są do sprężarek w B6 i B7 tylko B6 z 2001 i może z początku 2002 roku miały inne sprzegiełko Ok kumam ale czy warto się w to bawić i czy to napewno to?
GILI Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Noł problem W sobote idziemy na imprezkę mozliwe ze niebedzie mi smakowac:) Robimy coś w tym tygodniu??
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Juz dawno dałem sobie spokój....tu tylko sie pisze i nic z tego nie wynika...
A4_Raf Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak się chce coś zorganizować, i potem ma jedna osoba przyjechać, nikt nie potrafi się wypowiedzieć na 100%.
Łepski Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wszyscy piszą i piszą że będą... A i tak zawsze jestem sam z Tomeksem i ewentualnie Bieńkiem
Bieniek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 19 matarnia? Tylko zeby wiecej niz 2 osoby byly
Rekomendowane odpowiedzi