Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 :polew: nawet moja panna sie usmiala ... i zapytała -" skąd on wie że się tasujesz :mysli:" Karol,nie wydaj nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 za pozno ty wariatko,co robimy na spotach to miała być tajemnica :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no całkiem ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no całkiem ładnie no nie wieże już cię wypuścili :gwizdanie: rośniemy w siłę ,jak widzisz,zostawiliśmy wolne miejsce dla ciebie,możesz się "wkleić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 możesz się "wkleić" jeszcze przez jakiś czas nie będę się wklejał jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pre to ty żyjesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pre to ty żyjesz ?? Następny się odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 hehe jak czekam na wiosnę co by wpaść na 19" na zimowej 17 to nie to (mam takie jak ty mateo i chyba też ściągnę dekle tylko boję się że piasek i sól mogą narobić bałaganu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Alv wpadaj w środe wygospodarujesz chyba te 2 godzinki. Chetnie zobacze ja 170-ka smiga Ja teraz śmigam na mega wielkich 15'' :polew: Przemas mógł byś podjechać bo ja już od września woże dla Ciebie antene w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 nie dam rady mam remont na chacie poza tym audik jest na południu - mój struszek poleciał nim do senatorium a ja 211-tką ciągam przyczepkę z materiałami budowlanymi hehe, 170 daje radę ale 200 konna 170-tka będzie jeździć jeszcze lepiej hehe pamiętam Twoje 15-tki to te z B4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no to cóż kończ ten remon ściągaj fathera z południa i do 3-m zapraszamy pamiętam Twoje 15-tki to te z B4 Dokładnie te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 zalecę zalecę to i może Przemasa się wówczas namówi żeby zaleciał bo już go wieki nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 zalecę zalecę to i może Przemasa się wówczas namówi żeby zaleciał bo już go wieki nie widziałem... Bo Przemasa też wieki nie było... razem się zmówiliście czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 hehe pakt kardynałów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 nie ma mnie bo mnie nie ma piszę z daleka :)a potem będę jeszcze dalej Także najwcześniej to gdzieś wiosna pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przemas za złe sprawowanie dostał zsyłkę na Sibir i kręci z ekipą reklamy PLUS GSM :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 mateusz tym twoim vagiem da sie sprawdzic skode felicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przemas za złe sprawowanie dostał zsyłkę na Sibir i kręci z ekipą reklamy PLUS GSM :polew: bzzzz,, bzzz ... dzzzz....dzzz..zzz nie czaję jakie to reklamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 taryfy syberyjskie by plusgsm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi