wypsiu Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 ...i dwie bydlęce osoby wystarczą Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Grz3si3k Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja strzeliłem rezerwację - narazie 70% pewności
Sedrak Dan Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja bym z chęcią wyjechał. Dawno nigdzie nie byłem. Lokum wygląda na prawdę spoko . Tylko nikogo nie znam
ShatyMK Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Yo Poszukuję kogoś kto tanio i dobrze zrobi polerkę auta, chodzi głównie o usunięcie swirli, + dodatkowo wymiana i lakierowanie listwy dolnej drzwi pasażera, moze jeszcze kilka odprysków do kosmetycznych poprawek. Może być jakiś garażowy pasjonat z doświadczeniem, lub oficjalny zakład który nie skroi jak za zboże
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 http://autowax-website.wix.com/autowax Powołaj się na mnie.
ShatyMK Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 http://autowax-website.wix.com/autowax Powołaj się na mnie. O Dzięki, będę dzwonił.
Grz3si3k Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Ja bym z chęcią wyjechał. Dawno nigdzie nie byłem. Lokum wygląda na prawdę spoko . Tylko nikogo nie znam Też nikogo nie znam, nawet nie udało mi się jeszcze dotrzeć na jakiś spot w Gdańsku, a chcę się wybrać Edytowane 8 Lutego 2016 przez Grz3si3k
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Muszę do Kępic jechać wieczorem.Okaże się jutro w ciągu dnia.
Grz3si3k Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Panowe, a jeździcie też na takie spoty, jak Nocne latanie bez celu po trójmieście? Pytam, bo testuje od jakiegoś czasu aplikacje Street King na androidzie i dostałem zaproszenie na jutro wieczór pod McDonald's przy uniwerku. I chcialem wiedzieć czy w tym też uczestniczycie. Czy bardziej A4 Klub to A4 Klub i spotkania na spokojnie? ;-)
Misio Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja bym z chęcią wyjechał. Dawno nigdzie nie byłem. Lokum wygląda na prawdę spoko . Tylko nikogo nie znam Też nikogo nie znam, nawet nie udało mi się jeszcze dotrzeć na jakiś spot w Gdańsku, a chcę się wybrać Warto dotrzeć na spota !! Ja z Krakowa nawet w styczniu raz dotarłem Dużo nas nie było, ale za to jak fajnie
Łepski Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 a wlasnie,jakis spot jutro?A gdzie tym razem
Tomeks Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 ostatnio przy Mc na swietokrzyskiej sa,miejscowka chyba optymalna,nawet krakusom pasuje
Łepski Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 ostatnio przy Mc na swietokrzyskiej sa,miejscowka chyba optymalna,nawet krakusom pasuje Nie chce mi się dymać na drugi koniec miasta
Rekomendowane odpowiedzi