MaTeo85 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 11 godzin temu, lewiatan1989 napisał: Panowie, kręcimy coś w przyszłym tygodniu? Jestem za
MaTeo85 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Panowie mam sprawę czy ktoś z Was nie ma boxa dachowego pożyczyć na wyjazd od 17 do 25 sierpnia? Oczywiście odpłatnie żeby nie było. kupno u mnie nie wchodzi w grę bo kompletnie nie mam gdzie później tego trzymać. gdyby ktoś coś to proszę info na PW.
Ziewal Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 5 minut temu, MaTeo85 napisał: Panowie mam sprawę czy ktoś z Was nie ma boxa dachowego pożyczyć na wyjazd od 17 do 25 sierpnia? Oczywiście odpłatnie żeby nie było. kupno u mnie nie wchodzi w grę bo kompletnie nie mam gdzie później tego trzymać. gdyby ktoś coś to proszę info na PW. Do czwartku jestem a potem dopiero ostatni tydzień sierpnia a co do boxa to gdzieś można było wypożyczyć ale nie pamietam gdzie ?
MaTeo85 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 14 minut temu, Ziewal napisał: Do czwartku jestem a potem dopiero ostatni tydzień sierpnia a co do boxa to gdzieś można było wypożyczyć ale nie pamietam gdzie ? Dzięki Wojtek za podpowiedź znalazłem wypożyczalnie nawet u mnie na Osowej więc w tygodniu do nich podjadę zobaczyć co i jak. A co do spota może wtorek?
Ziewal Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 No to się cieszę ? wtorek jest ok i środa i czwartek więc ja się dostosuje ?
MaTeo85 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 To co Panowie spot we wtorek o 19:00??? @lewiatan1989 @Ziewal @Biggi @george @keczemot @m1kow @kamtka @Patryk14 @Adii_91 @TommiA6 @Ziółek23 i inni których pominąłem a chcieli by wpaść
george Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Cały sierpień jestem poza Gdańskiem, a wrzesień... nie wiem.
Biggi Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Może uda mi się wpaść, ale raczej bez furmany bo nie sądzę, żeby Krystian się wyrobił (może przewód dojdzie). Sytuacja się rozwija na bieżąco Urlop mam co prawda ale małżowina mnie wyciąga poza miasto na 2-3 dni i nie wiem co z tego wyjdzie
lewiatan1989 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 No ja muszę niestety zmień plany i nie będę... Wypadło mi spotkanie o 18..
lewiatan1989 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 No chyba, że byśmy przełożyli na środę to wtedy już będę
Biggi Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 W środę mnie nie będzie. Ale za mlody stażem jestem więc na mnie nie patrzcie ?
MaTeo85 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Jak dla mnie może być czwartek żeby pasowało większej ilości osób.
Seikokilla Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 w czwartek to może i mnie się uda wpaść przywitać
Biggi Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ja wracam w piątek dopiero, więc i tak pewnie odpadnę.
kamtka Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 siemanko, przepraszam za moją nieobecność, ale ostatnio trochę się u mnie działo i nie miałem czasu i głowy na inne sprawy. Między innymi wpadł zakup nowego autka, co za tym idzie- audi będzie sprzedane . Mogę wpaść w tym tygodniu pochwalić się nabytkiem (nie z grupy VAG), oraz jednocześnie chyba pożegnać się .
lewiatan1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 9 godzin temu, kamtka napisał: siemanko, przepraszam za moją nieobecność, ale ostatnio trochę się u mnie działo i nie miałem czasu i głowy na inne sprawy. Między innymi wpadł zakup nowego autka, co za tym idzie- audi będzie sprzedane . Mogę wpaść w tym tygodniu pochwalić się nabytkiem (nie z grupy VAG), oraz jednocześnie chyba pożegnać się . O kurczaki... no to gratuluję zakupy - pewnie wpadaj Audi sprzedajesz w całości? Może się coś wyciągnie z niego To co Panowie czwartek? godzina 19? Pasuje ?
Rekomendowane odpowiedzi