george Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 10 godzin temu, kamtka napisał: siemanko, przepraszam za moją nieobecność, ale ostatnio trochę się u mnie działo i nie miałem czasu i głowy na inne sprawy. Między innymi wpadł zakup nowego autka, co za tym idzie- audi będzie sprzedane . Mogę wpaść w tym tygodniu pochwalić się nabytkiem (nie z grupy VAG), oraz jednocześnie chyba pożegnać się . @chopin szukał AVF w Avancie dla siostry. O ile nie masz kupca, to pójdzie w dobre ręce.
MaTeo85 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 jak najbardziej czwartek 19. Panowie mam do oddania: styropian z deklem i śrubą mocującą do wnęki koła zapasowego z avanta, kieszonkę bagażnika od sedana gdyby ktoś chciał to pisać zabiore na spot a jak nie to w piątek leci na śmietnik bo nie mam miejsca w piwnicy
lewiatan1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: nie mam miejsca w piwnicy Tyle sprzątania i miejsca nie ma?
Ziewal Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: jak najbardziej czwartek 19. Panowie mam do oddania: styropian z deklem i śrubą mocującą do wnęki koła zapasowego z avanta, kieszonkę bagażnika od sedana gdyby ktoś chciał to pisać zabiore na spot a jak nie to w piątek leci na śmietnik bo nie mam miejsca w piwnicy Ta śruba jest do dojazdówki czy pełnego ?
MaTeo85 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 35 minut temu, Ziewal napisał: Ta śruba jest do dojazdówki czy pełnego ? Przywiozę na spota to sobie zobaczysz ale chyba długa więc raczej do styropianu.
Ziewal Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Godzinę temu, MaTeo85 napisał: Przywiozę na spota to sobie zobaczysz ale chyba długa więc raczej do styropianu. Ok weź to sprawdzimy
Ziewal Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Fury umyte ? ? Kto się dziś melduje ?
Adii_91 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Siemano Chętnie bym podjechał ale póki co brak szyby bocznej pasażera więc trochę słabo
MaTeo85 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Adii_91 napisał: Siemano Chętnie bym podjechał ale póki co brak szyby bocznej pasażera więc trochę słabo Nie pada, wpadaj bez szyby ?
Biggi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) I jak? Spocik był? Jakieś ciekawostki mnie ominęły? ? @Adii_91 co tym razem się stało, że bez szyby? ? Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Biggi
MaTeo85 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Spot był... I klasycznie było nas trzech... @Ziewal @lewiatan1989 i Ja. Może jakiś powakacyjny spot będzie bardziej oblegany. 1
lewiatan1989 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Bylo nas trzechW kazdym z nas inna krewAle jeden przyswiecal nam cel... 1
Biggi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Wracam z urlopu i melduję się na spocie, powkurzam Was znowu milionem pytań (zawsze się coś trafi) ?
MaTeo85 Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Ja niestety odpadam, minimum do niedzieli bujam się na falach w robocie.
Rekomendowane odpowiedzi