Tomeks Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mateogda z tym czujnikiem pedału hamulca to była słuszna diagnoza bo Mateo ma VAGa w oczach ,spojrzy,posłucha i diagnoza gotowa
Artur_pogórze.g Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 wlasnie widzialem wczoraj jak swiecisz stopami na okraglo Świecę i bede tak jeszcze przez kilka dni zanim nie ściągną mi go z DE
mydlo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 wlasnie widzialem wczoraj jak swiecisz stopami na okraglo nie na okrągło, jechałem za Nim chwilke(ale się bałem troche ) i na chwile zgasły :>
pre_pl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 zanim nie ściągną mi go z DE jak to ? To w Trójmieście tego nie mieli ?
Tomeks Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 zanim nie ściągną mi go z DE jak to ? To w Trójmieście tego nie mieli ? Pre,jak ciebie tu niema to w ogóle jest jakoś inaczej ;( lepiej
Artur_pogórze.g Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie na okrągło, jechałem za Nim chwilke(ale się bałem troche ) i na chwile zgasły :> Czasem zaskoczy i stop się wyłącza a tempomat działa jak to ? To w Trójmieście tego nie mieli ? Byłem u chłopaków z Vass serwis i tam mi zamówili ten czujnik
pre_pl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 lepiej :tongue4 sie wie kurde, jakie te nowe a3jki mają za***iste lampy i z przodu i z tyłu... Jeszcze taka biała :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 lepiej :tongue4 sie wie kurde, jakie te nowe a3jki mają za***iste lampy i z przodu i z tyłu... Jeszcze taka biała :gwizdanie: kupuj a3!!! bedziesz mogl wpadac na spoty.... Vw GOLFA :polew:
Kocky Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Vw GOLFA :polew: czemu golfa... a3 też ma swój klub - nawet widać w trójmieście oznakowane auta
pre_pl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 a tam OLO, a3jka to za***iste auto - gadaj co chcesz co wam dzisiaj te posty tak puchną ? jakieś zakażenie ? ps. no mają Kocky klub.. choć nigdy nie podjechałem idę jeść szpinak
fuso Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Sportback a3 wg mnie ma za***ista linie
Kocky Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 co wam dzisiaj te posty tak puchną ? jakieś zakażenie ? grypa panuje - a może trza iść na zaległe zwolnienie :gwizdanie:
fuso Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 to ty masz zalegle zwolnienia w pracy?? ja conajwyzej urlop
Kocky Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no pewnie, że mam... a co Ty masz za pracę, że nie masz???? nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na chorobowym więc można uznać, że mam zaległe i może czas skorzystać
OLO_GDA Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a3 to tylko golf z inna deska i buda... ale nie mowie ze zly ,... golf to porzadne auto
fuso Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 wiesz jak ja pojde na chorobowe to mi po prowizji jada zerszta jak urlop to tez wiec choc bym zdychal zasowam do roboty ;( na szczescie raz do roku moge "sprzedac" urlop i dochodzi wtedy conieco
Tomeks Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 wiesz jak ja pojde na chorobowe to mi po prowizji jada zerszta jak urlop to tez wiec choc bym zdychal zasowam do roboty ;( na szczescie raz do roku moge "sprzedac" urlop i dochodzi wtedy conieco Karlos,wyzyskują cię :gwizdanie:
fuso Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 WIEM ale jakos specjalnie nie narzekam
Tomeks Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 WIEM ale jakos specjalnie nie narzekam tak,tak,są tacy ludzie ,na przykład Olo,wczoraj go wyzyskaliśmy,a on zadowolony :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi