Kocky Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jezu.gdzie ja jestem??? ;( Nie wiem co pijesz ale ogranicz to.... bierz przykład z Mydła oddaje coraz kilka skrzynek ale nie skarży się, że nie wie gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Raz na jakis czas trzeba sie zresetowac... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Raz na jakis czas trzeba sie zresetowac... :gwizdanie: :gwizdanie: reset - resetem ...ale to na jakiś akt desperacji mi wyglądało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Kocky, dokładnie - jesteś dobrym psychologiem. oj Bieniek, Bieniek... wiedziałam, ze to ta druga opcja... Nie pij tyle więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 nie sluchaj ich jak bedziesz wiecej pil to organizm sie w koncu przyzwyczaji wtedy bedziesz mogl wypic jeszcze wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 nie sluchaj ich jak bedziesz wiecej pil to organizm sie w koncu przyzwyczaji wtedy bedziesz mogl wypic jeszcze wiecej Popieram popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Popieram popieram pamiętaj że mam ograniczoną ilość pustych skrzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A Ty Tomaszu gdzie mnie widziałeś i jakim pudłem jechałeś za mną???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A Ty Tomaszu gdzie mnie widziałeś i jakim pudłem jechałeś za mną???? ok 11 na lewym pasie Morskiej,jechałem w drugą stronę ,a jechałem tym niesamowicie pięknym 2,5TDI ,którego tak mi zazdrościsz,że szukasz pocieszenia w alkoholu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Popieram popieram pamiętaj że mam ograniczoną ilość pustych skrzynek rozumie ze dla kazdego forumowicza ilosc skrzynek jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harpun Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 gdyby tak było fuso, to Tomek musiałby zmienić swój sklep w skup butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Popieram popieram pamiętaj że mam ograniczoną ilość pustych skrzynek rozumie ze dla kazdego forumowicza ilosc skrzynek jest taka sama Fuso,dla ciebie przygotuję specjalną skrzynkę sosnową :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ty zmieniasz branze czy wszystko ci w sklepie pozdychalo ze juz sosnowe skrzynki chcesz szykowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A Ty Tomaszu gdzie mnie widziałeś i jakim pudłem jechałeś za mną???? jechałem tym niesamowicie pięknym 2,5TDI ,którego tak mi zazdrościsz łeeee, nic dziwnego że nie zauważyłem za takimi paździerzami się nie oglądam. A dzisiaj w województwie wejherowskim widziałem nowe RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 wejherowo ma swoje wojewodztwo?? sie kurna ustawili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Chciałbym się dowiedzieć gdzie leży województwo wejcherowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 w powiecie wejcherowskim w gminie wejcherowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ooo widzę że nowe województwo powstało na Pomorzu :shocked:rozwijamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 podobno sam prezydent je ostatnio poświęcił Zawineli czołg z pod Lidla i będą święty pomnik stawiać ,żeby się źle nie kojarzyło. Nazywać się będzie pewnie Przelotowe Dobra koniec bajek. Tomeks zima powraca czas na zmiane oponek ,bo twoje piękne 2.5 ,będzie musiało stać w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dobra koniec bajek. Tomeks zima powraca czas na zmiane oponek ,bo twoje piękne 2.5 ,będzie musiało stać w garażu nigdy nie mam garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi