Nonilion Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Hej, Dzięki za spota. Przy okazji, ktoś może polecić jakiś serwis auto-klima? Coś przestało chłodzić. Błędów na VAGu nie ma, ale zimnem nie powiewa. Ktoś coś podobnego przerabiał. Sorki za OT, ale potrzebuję pomocy w okolicy 3Miasta. Pozdroofka, Wojtek
Łepski Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Hej, Dzięki za spota. Przy okazji, ktoś może polecić jakiś serwis auto-klima? Coś przestało chłodzić. Błędów na VAGu nie ma, ale zimnem nie powiewa. Ktoś coś podobnego przerabiał. Sorki za OT, ale potrzebuję pomocy w okolicy 3Miasta. Pozdroofka, Wojtek http://www.lecar.com.pl/Facet mocno ogarnięty, przy okazji polecam ozonowanie
Buszek Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Alona, ale Ty masz 2.5TDI V6 motór... za ciężki jest, siądzie mocno nisko auto pre_pl ja tez mam taki jak ona z zawiasem 1BE i wcale nisko nie siedzi a wrecz przy dobrych kapciach bedzie slicznie wygladac
pre_pl Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 sądzisz, że masz identyczne numery vag spręzyn jak kolega, który je sprzedaje ? 1BE to tylko opcja wyposażenia, a nie dokładne oznaczenie... Już nieraz na forum ktoś zakładał sprężyny z innego motoru (v5->r5 lub na odwrót) i było wielkie zdziwienie
FAZY Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Alona, ale Ty masz 2.5TDI V6 motór... za ciężki jest, siądzie mocno nisko auto pre_pl ja tez mam taki jak ona z zawiasem 1BE i wcale nisko nie siedzi a wrecz przy dobrych kapciach bedzie slicznie wygladac tylko ,że Alona ma 1ba
pre_pl Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 tylko ,że Alona ma 1ba ale się właśnie zastanawia nad przejściem nad 1BE
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 tylko ,że Alona ma 1ba ale się właśnie zastanawia nad przejściem nad 1BE zawieszenie ważna rzecz ale panowie,jakie Alona ma zderzaki :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 ale panowie,jakie Alona ma zderzaki :gwizdanie Tomaszu !!!
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ale panowie,jakie Alona ma zderzaki :gwizdanie Tomaszu !!! no co jestem ciekawy,przy dobrym zawieszeniu ważne są też zderzaki
Cristoforo Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 zderzak zderzakiem ale tam są dwa odbojniki czy one będą wprostproporcjonalne do zawieszenia
Cristoforo Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 o, Cristoforo ... pryszcz Ci znikł teraz moge szaleć do woli i czekać kiedy bedzie wysypka pryszczy
fuso Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 niedzielne upalanko skody a tu ten sam odcinek ale z malym zonkiem ok 1:00 min
pre_pl Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 fajno ostatnio Wasz bolid widziałem w Gdyni, nieźle się prezentuje
Buszek Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 sądzisz, że masz identyczne numery vag spręzyn jak kolega, który je sprzedaje ? 1BE to tylko opcja wyposażenia, a nie dokładne oznaczenie... Już nieraz na forum ktoś zakładał sprężyny z innego motoru (v5->r5 lub na odwrót) i było wielkie zdziwienie w sumie racja ale wlasnie od tego jestescie zeby kolezance pomoc
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 lodówa... trochę przesadziłeś z tym avatarem 2.5 mega zdjęcia pomniejsz trochę ten obrazek
antonio Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Lodówa-A4 kolejny browarek.... głos oddany :gwizdanie:
Ciacho Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 help parę dni temu chcieli mi dźwignic auto ale na szczęście nie udało im się. Wyrwali tylko wkładkę, ale ją zabrali. Wie ktoś co najlepiej w takim przypadku zrobić?? czy oddać do aso i niech zamawiają po vin nowa wkładkę czy niech wymieniają wszystko. P.S. spoty dalej na matarni w środę o 20 ?
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 właściwie to już mi brakuje tylko ramki na rejestrację, coś trzeba pomyśleć
adadur Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 help parę dni temu chcieli mi dźwignic auto ale na szczęście nie udało im się. Wyrwali tylko wkładkę, ale ją zabrali. Wie ktoś co najlepiej w takim przypadku zrobić?? czy oddać do aso i niech zamawiają po vin nowa wkładkę czy niech wymieniają wszystko. P.S. spoty dalej na matarni w środę o 20 ? Jak masz AC to zgłoś to lub pierw podpytaj się jakiegoś rzeczoznawcy, myślę że obejmie to wymianę wkładek i kluczyków. właściwie to już mi brakuje tylko ramki na rejestrację, coś trzeba pomyśleć A co to rezanko jeśli można wiedzieć?
Rekomendowane odpowiedzi