Tomeks Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 sie zdziwilem bo myslelem ze dostane przy starcie z rolki a niby czemu ,przecież jechałem za tobą,musiałem czekać aż ty depniesz i dopiero mogłem cisnąć Olo,nie świruj ,jak cię znam,to czekałeś aż silnik osiągnie optymalne obroty,jak już byliśmy na obwodnicy właściwej,siadłem ci na tył,wyrównaliśmy prędkości,po czym przez chwilę zacząłeś delikatnie przyspieszać (wcześniej rzeczone optymalne obroty ) i nagle rura ,wiadomo że jadący z przodu ma przewagę startu :gwizdanie:,start z rolki,to jazda obok siebie z identyczną prędkością i start na 1,2,3
pre_pl Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_szczotkowane_alu_popielniczki_oraz_listwa_dookola_mieszka_galki_biegow-t80903.0.html jakby ktoś był zainteresowany
Tomeks Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_szczotkowane_alu_popielniczki_oraz_listwa_dookola_mieszka_galki_biegow-t80903.0.html jakby ktoś był zainteresowany uuu,a co to za nowy pakiet se wyrezałeś ..rauchen verboten
antonio Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 chłopaki co może być cięte z moją klimą?? rano działała normalnie a po południu jak odpaliłem audika pod firmą (stał na słońcu) klima nie chłodzi, nie włącza sie ten drugi wentylator bezpieczniki są OK, ogólnie klimatronik działa, nawiew jest ale nie chłodny Przemas liczę na Ciebie
Alona Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 chłopaki co może być cięte z moją klimą?? rano działała normalnie a po południu jak odpaliłem audika pod firmą (stał na słońcu) klima nie chłodzi, nie włącza sie ten drugi wentylator bezpieczniki są OK, ogólnie klimatronik działa, nawiew jest ale nie chłodny Przemas liczę na Ciebie a napełniałeś??
antonio Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 w tym roku nie, w zeszłym jak kupiłem audi tez nie bo chłodziła jak 3 zamrażalniki w poniedziałek pojadę dopełnić bo juz w tym tygo nie mam czasu, ale dziwne że się wiatrak nie włącza sprawdzałem czy jest gaz, odkręciłem tą zaślepkę plastikową z zaworka gdzie się przykręca przewody jak się napełnia i spróbowałem wcisnąć ten "grzybek " wcisnął się bardzo lekko ale jakiś gaz tam jest możliwe że jest go tam poprostu zamało
lange114 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 witam też jestem za tym żeby sie spotkać w sumie ogojętne jest mi gdzie ale jestem z Gd więc matarnia mi pasuje. Niestety tak jak heluś pisze w czerwcu j**ana sesja sie zaczyna:/ w weekendy też zazwyczaj mnie nie ma więc w tygodniu mi pasuje. pzdr Piotr
mydlo Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 witam też jestem za tym żeby sie spotkać w sumie ogojętne jest mi gdzie ale jestem z Gd więc matarnia mi pasuje. Niestety tak jak heluś pisze w czerwcu j**ana sesja sie zaczyna:/ w weekendy też zazwyczaj mnie nie ma więc w tygodniu mi pasuje. pzdr Piotr Kolego tego Helusia nikt nie zna nikt nie widział. Jego post jest z przed 3 lat także nim się nie sugeruj, tylko przyjeżdzaj w środe na matarnie o 20 sektor B11
Booster Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Trójmiasto rośnie w siłe niedługo na matarni miejsc parkingowych zabraknie
jaca.13 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) co Wy na to DZIEWCZYNY
Kocky Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) jestem za
Tomeks Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) co Wy na to DZIEWCZYNY
Tomeks Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Sie pewnie spóźnię wtedy, ale okej! ale przynajmniej na meczyk się nie spóźnisz PS.mateo,jest już u nas w sprzedaży Lech Pils,ten złoty
OLO_GDA Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 czyli jak zjade jak zawsze o 21 to sobie sam postoje ;];]
Cristoforo Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 czyli jak zjade jak zawsze o 21 to sobie sam postoje ;];]
FAZY Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) co Wy na to DZIEWCZYNY ja nie wiem czy się wyrobie najwyżej przyjadę na końcówkę spota
mateogda Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 PS.mateo,jest już u nas w sprzedaży Lech Pils,ten złoty Co znaczy u nas? Gdzie?
Rekomendowane odpowiedzi