mydlo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Uwaga Uwaga!!!!!! W z wiązku, iż jutro na skwerze jest festyn z okazji św. Jana i od kilku dni chłopaki męczą się z ustawianiem na nim sceny, istnieje opcja, iż nie wpuszczą nas na skwerek Więc proponuje zmienić od razu miejsce bo jutro może być z Tym problem. Ja wstępnie proponuje polanke redłowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Uwaga Uwaga!!!!!! W z wiązku, iż jutro na skwerze jest festyn z okazji św. Jana... istnieje opcja, iż nie wpuszczą nas na skwerek... Ja wstępnie proponuje polanke redłowską Niedobrze jak nie będą wpuszczać Za kilka minut wyjeżdzam to ewentualnie proszę o info via sms (kontakt a Assistance) o zmianie lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 polanke redłowską a gdzie to prosze o mapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Na mapce, którą wrzuciłeś Piłsudskiego w stronę bulwaru, na końcu w prawo w Prusa i trzymając się lewaj do końca wzdłuż nabrzeża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja o 2. wyjeżdżam do Niemiec także sory ale nie dam rady a widzę że się kroi największy spot w historii... czekam na fotki i pozdrawiam wszystkich maniaków !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 UWAGA PANOWIE, mam(y) ważny komunikat ! siedzimy w Coffee Heaven, przyjezdzajcie ! są : spedyt, brynia z rodziną zdeniu ze swoją panią pre_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 no bylo całkiem miło :oklaski: co do Bryni to nie zwykła kobiałka to szalona maniaczka motoryzacji :th: wielu Panów może tylko pozazdrościć jej wiedzy technicznej a i Przemuś dzieki swojej nowej zabawce potwierdził przebieg w moim autku tak więc mam chyba pewność że nie było cofany do miego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Fotów ni macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No właśnie co z fotkami? Znów fotoaparatów zbrakło? Już za tydzień i ja się zwiozę do 3miasta także na kolejnym spocie już być może i mi uda się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian100 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie ma fotek bo leniucha Mateo nie było. Pewnie robił ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie ma, nie ma foto bo padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 fotki są ale tylko uczestników bez aut wieczorkiem zapodam (jak nie zapomnę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 fotki są yyyy a kiedy było cykanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 yyyy a kiedy było cykanie ? ojojoj ta kawka to chyba była z prądem było kolego było cykanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nie ma fotek bo leniucha Mateo nie było. Pewnie robił ognisko Hola Hola kolego, niebyłem bo niemogłem i niemówiłem, że będę Miałem impreze rodzinną 3w1 dlatego nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Siema All,,, po ostatnim moim wyjeździe do Sopotu dostałem ( już nie pamiętam od kogo ale z waszej grupy) opier*l że nie dałem znaku zycia że będę na Waszym terenie. Więc teraz daję. 6,7,8 jestem z kobietą w Sopocie i z miłą chęcia spotakm się z Wamii wymienię kilka spostrzeżeń na temat A4 Jeżeli są jacyś chętni na spotkanie to piszcię albo na pw albo tutaj Pozdrawiam Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam Panowie, kiedy robicie nastepnego SPOTA ?? BO wybieram sie w Wasze okolice na urlopik a dokładnie do Jastrzębiej , bede od 1 Lipca do 14 stego wiec moze mi sie uda zobaczyć z Wami heheh Miron78 tez bedzie w okolicach Ustka to pewnie tez by podjechał.....Biore kompa wiec bede na bieżąco heheh pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witajta wszystkim !!! no właśnie pomyślcie o jakimś spociku ja będę od 30.06 do 09.07 w Ustce. Z Cuberem jestem w kontakcie więc ustalcie coś w większym gronie i dajcie znać. Sprawdzimy tą Waszą organizację :>przedstawiciele KR i SK już się wpisali na listę obecnych. [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2007, 11:47 _________________________________________________PS. Tylko nie róbcie spota gdzieś, gdzie musielibyśmy robić dużo km ( troche już będziemy meli za sobą ) zadbajcie o nasze portfele hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Miron ja od 7 jestem w Ustce to bedziemy sasiadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 miron78 , Lukas to będziecie ode mnie jakies 18km to musimy się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi