Tomeks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja dzisiaj mialem randke USPRAWIEDLIWIONY Bede za tydzien gdybym cię nie widział na żywo to bym uwierzył :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja dzisiaj mialem randke USPRAWIEDLIWIONY Bede za tydzien gdybym cię nie widział na żywo to bym uwierzył :gwizdanie: Mistrz szydery :kox: :kox:
Tomeks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja dzisiaj mialem randke USPRAWIEDLIWIONY Bede za tydzien gdybym cię nie widział na żywo to bym uwierzył :gwizdanie: Mistrz szydery :kox: :kox: zupełnie poważnie Bieniek powiedz,niby dlaczego jeździmy Audi :gwizdanie: ...Booster już zaliczył jedną randkę,nam też w końcu się przyfarci
Alona Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie świruj, masz randki z żoną codziennie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tomaszu my jak my,ale Alona?? :gwizdanie: :gwizdanie:
Alona Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no właśnie, a dlaczego ja jeżdze Audi?? zagadka!! :kox:
Tomeks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no właśnie, a dlaczego ja jeżdze Audi?? zagadka!! :kox: okazja
Alona Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no właśnie, a dlaczego ja jeżdze Audi?? zagadka!! :kox: okazja źle :>
Tomeks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 źle :> wiadomo Tomek ...dziękuję,wygrałem
Alona Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie wiem o co Ci chodzi, ale niech Ci będzie, że wygrałeś :kox: :kox:
mydlo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 wiadomo Tomek Tylko jeszcze pytanie ktory ??? :naughty:
Tomeks Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 wiadomo Tomek Tylko jeszcze pytanie ktory ??? :naughty: ten z audi PS.e,po yle była dziś truskawka?
H_S_B Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 i po raz trzeci nie przyjechałem tym razem jednak ani praca ani samochód nie zawiódł.. kobitka mi w domku sie pochorowała i musiałem czuwać przyszły tydzień.. może może jak nie będe miał popołudnia w pracy to w końcu się poznamy
Alona Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 i po raz trzeci nie przyjechałem tym razem jednak ani praca ani samochód nie zawiódł.. kobitka mi w domku sie pochorowała i musiałem czuwać przyszły tydzień.. może może jak nie będe miał popołudnia w pracy to w końcu się poznamy oooo jaki prawdziwy mężczyzna, kobitką w domu się opiekuje!! to rozumiem!!! :good: :good: zapraszamy następnym razem
pre_pl Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 to ja też napiszę, że nie mogłem przyjechać bo musiałem zarabiać dla mojej kobity
cookiemonster Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie bede wdawal sie w dyskusje, dzieki za zaoferowana pomoc W sumie moglem sie tego spodziewac, sory za zamieszanie, milego spota No widzisz FAZY, VAG nie potrzebny to już się na spota nie chce podjechać btw. vag juz i tak jest w drodze Milego wagowania
Rekomendowane odpowiedzi