mydlo Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 uff... wlew otwarty Próbowałeś tak jak napisałem?
Tomeks Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ...jednak go nie zbanowali :disgust próbowali takie jedne, ale im się nie udało.. potem musieli zmieniać nicki, żeby się ukryć.. mnie sam prezes zaproponował zmianę :gwizdanie: ...mówił,ze takie dopiski typu 32,A4,_pl maja same leszcze :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 ...mówił,ze takie dopiski typu 32,A4,_pl maja same leszcze :gwizdanie no to fakt, dlatego jelenie je usuwają bo się wolą schować jak do mysiej dziury
Cristoforo Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 jaca masz imieniny czy dziecko się Tobie urodziło ?? bo ja pije już a nie wiem za co
Tomeks Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 jaca masz imieniny czy dziecko się Tobie urodziło ?? bo ja pije już a nie wiem za co :polew:
Kacza Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 100 Lat ... moze troche spoznione ale jest Widziany antonio banderas na wsi i co Ty tam d*p szukales o tej porze ? oszalales ?
antonio Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Widziany antonio banderas na wsi też was widziałem i nawet chwilę pogadałem :gwizdanie: co Ty tam d*p szukales o tej porze ? oszalales ?
antonio Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 co tam panowie? tam to nie wiem a tutaj wszystko OK
Alona Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 co tam panowie? no dziękuje Lodówa!!!!!
antonio Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 co tam panowie? no dziękuje Lodówa!!!!! i znowu zapomniał o bidnej Alonie łoj to czort
Renia Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 hejka czy przygarniecie nowego użytkownika??
Alona Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 hejka czy przygarniecie nowego użytkownika?? proste!!! :naughty: :naughty: druga kobieta w Trójmieście!!! jestem na tak!!!! :decayed: :decayed:
Cristoforo Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja też ja też na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak wpadaj na spota oblukamy auto no i przywitamy jak przystało na nowego forumowicza
Alona Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja też ja też na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak wpadaj na spota oblukamy auto no, no ciekawe kiedy Ty wpadniesz hehehehe
Cristoforo Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Alona jak bedziesz miała nową kolezanke to bedzie Tobie razniej i nie bedziesz tak patrzyła na zaślinione mordy na spocie
Rekomendowane odpowiedzi