Ambro Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dzięki za spot _________________________________________________ Bieniek coś mi podłożył pod koło ty bestio
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dzięki za spot poszłęś jak strzała to już nie jest gejowóz ...to znaczy jest,ale teraz,to tylko ze względu na kierowce
Ambro Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dzięki za spot poszłęś jak strzała to już nie jest gejowóz ...to znaczy jest,ale teraz,to tylko ze względu na kierowce Ostrzegali mnie, że zaczniesz się do mnie przystawiać jak zmodze auto Teraz czekam aż pojawisz się A6tką z 3.0TDI żeby stanąć na kresce
GILI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Był kiedyś ksiądz i miał sad,a w tym sadzie piękne jabłka,ale nigdy nie zdążył ich zerwać,bo ktoś je mu w nocy ukradł. Więc na pewnej jesieni postanowił się zaczaić na złodzieja. Siedział całą noc w kaszakach,aż tu nad ranem gdy było jeszcze ciemno,przeskoczył ktoś przez płot i zaczął zrywać jabłka z samego czubka drzewa. Więc ksiądz podbiegł strząsnął gościa i chwycił za jajca. Pyta się go: jak się nazywasz, a gościu nic, z cisnął dwoma rękami i pyta jak się nazywasz dalej cisza więc z cisnął z całej siły,że aż poczuł całą zawartość pod palcami i pyta: jak się nazywasz a ta istota szepcze cicho to ja Jaśko ta niemowa ze wsi
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 żeby stanąć na kresce Bieniek stanie ci w kresce
Bieniek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 żeby stanąć na kresce Bieniek stanie ci w kresce Ej ej zazdrosnik z mala pytka...
Ambro Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Bieniek się nie liczy, on parkuje auto na uczelni dalej niż mieszka od PG
GILI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 żeby stanąć na kresce Bieniek stanie ci w kresce Ej ej zazdrosnik z mala pytka... a jak by się rzucał po zabiegu
Bieniek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie jezdzisz na spoty nie masz prawa glosu :>
GILI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 23:13_________________________________________________dobranoc pusie i fajki
Pusia Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 dzień dobry-wieczór [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 16:57_________________________________________________Halo jest tu ktoś czy wszyscy kominy czyszczą
Pusia Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Germany - Bremen - Pomorskie ? Gdzie to jest a czy Gili woła do Ciebie twoja Grethen
Cristoforo Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pusia masz niezłą czarną blachare w awatarze
Łepski Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany ma ktoś kabełek Vag-tacho :?:
bartek213 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a po co Ci vag tacho chcesz sobie koniecznie licznik wysypac jak potrzebujesz pogrzebac przy km to odezwij sie na pw do mnie
dziewo Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam serdecznie Potrzebuje pomocy w zakresie wymiany przełącznika wycieraczek i odblokowanie pełnego FIS . Mianowicie chce kupic Manetkę, przełącznik wycieraczek do obsługi pełnego FIS. W moim A4 B7 2005r 1.9Tdi nie mam zadnych przelacznikow w manetkach do sterowania komputerem. Wyswietla mi sie tylko dystans do przejechania na zbiorniku paliwa. Czy jak wymienie manetke i zakoduje VAG-iem bedzie ok? beda wyswietl sie rozne opcje z kompa śr spalanie prędkosc itd? I czy mam wogóle kompuetr pelen FIS ktory to obsługuje? No i oczywiscie gdzie w okolicy starogardu mogę to zakodowac VAG-iem bo nie posiadam owego programu, ani nie mam o tym zielonego pojecia Z góry dziekuje
antonio Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Czy jak wymienie manetke i zakoduje VAG-iem bedzie ok? beda wyswietl sie rozne opcje z kompa śr spalanie prędkosc itd? będzie
GILI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Germany - Bremen - Pomorskie ? Gdzie to jest a czy Gili woła do Ciebie twoja Grethen wydaje mi się,że język niemiecki pan Bóg stworzył do rozmówek podczas ostrego seksu [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:41_________________________________________________np. noch... noch... meine Luder
Rekomendowane odpowiedzi