jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam .szukam kogoś kto jest w stanie mi podlączyć fis do końca, bo miałem takiego fachowca ze nie potrafił dokończyć tego co zaczął. proszę o waszą pomoc. najlepiej woj. pomorskie moje GG:8514735 lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeszcze w 5 tematach to napisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeszcze w 5 tematach to napisz... jak bedzie taka potrzeba to dlaczego nie, nie wiem co Ci niepasi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeszcze w 5 tematach to napisz... wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zalozyles juz swoj temat.MAlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Bieniek co Ty taki bojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mario mnie dzisiaj tak nastawil... Albo to ta herbata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie pij więcej... bo to się może źle skończyć następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 dzięki za pomoc, sam bym nic nie wypatrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 EEE tam. A jozka zaprszam na spoty.I mechanik pewnie sie jakis znajdzie. I cos mi swita w glowie "pomusz" czyli pomoc tez sie znajdzie. :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1620 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dziękówa za spocika [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________Bieniek fote dawaj na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 FUUUUUCK!!!! WŁAŚNIE MNIE ZJAWKOWY OBUDZIŁ!!!!! UKRADLI MU AUTO SPOD BLOKU!!!![/color] ;( ;( ;( ;( ;( ;( JAAAAA, CHYBA SIĘ MUSZĘ ZACZĄĆ BAĆ O PAŹDZIOCHA!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 sk***ysyny :wallbash: :wallbash: Jasiek to do Bukowiny mozemu moim jechac [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 08:40_________________________________________________A swoja droga to Jasie wykrakales. Mowiles wczoraj,ze mogli by zawinac CI auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A swoja droga to Jasie wykrakales. Mowiles wczoraj,ze mogli by zawinac CI auto. podobno każdemu w życiu spełnia się jedno życzenie zjawkowy,za***iście swoje wykorzystałeś ,j**ane c**je,współczuje ci ;( miałeś AC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ac bylo... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Co za k**wy współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 zjawkowy1210 współczuję... Nie wybiera się ktoś do Łomży ? Muszę czymś wysłać te jeb... chromy i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ac bylo... ;( jak było AC,to co beczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Współczuje zjawkowy. Normalnie powiesić za jaja na lampie a póżniej zabić, zakopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi