bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 juz sie troche napalilem a tu lipa no ale nie jest zle bo zainteresowanie esa jest dosc duze wiec moze sie ktos skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no właśnie, bo zdaje mi się że lift w a6 był dopiero w połowie 02r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 z tego co widze na allego i na mobile zdarzaja sie polifty z 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 '01 też był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 pany,to co z tym kuligiem kto byłby chętny na wypad do Bartka? trzeba jakoś wykorzystać ta zimę można pojechać 2-3 autami,parę osób mogłoby wypic jakieś grzane piwko,czy cuś mocniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja jestem chetny :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja nie wiem czy będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jasiek,gdzie ty mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jasiek w Sopocie. No to lista: 1.Tomeks 2.Bieniek 3.Zjawkowy kto dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 to proponuję tak: Łepski bankowo bedzie,więc- -Łepski przyjeżdża z Rumi po mnie,jedziemy do Sopot po zjawkowego,potem po Bieńka i na kulig można by dokoptować jeszcze jedną osobę gdzieś po drodze i byłby komplet.[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 14:02_________________________________________________OCZYWIŚCIE JEDNYM AUTEM *dopisałem na wszelki wypadek,bo kij wie jak u was z rozumowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kiedy ten kulig?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 w środę zamiast spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 bardzo fajny pomysł z tym kuligiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 godzina do dogadania,mi pasuje każda [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 16:56_________________________________________________ bardzo fajny pomysł z tym kuligiem wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 mnie nie każda,ale jestem za... może by to zrobić w sobotę? wziął bym piłę i spuścił jakieś drzewko,albo przywiózł od siebie i byśmy jakieś ognisko mogli zorganizować [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 16:57_________________________________________________Gdzie Bartek dokładnie mieszka?,bo chyba po Starogardzie nie będziemy się kuligować... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 a która ci pasuje? w sobotę możemy zrobic drugi + ognicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja może też się przyłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi