FAZY Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 wypraszam sobie, ja nie mogę pić, bo biorę zastrzyki antyzakrzepowe :kox: przecież wiem ,że ty nie pijesz ,tylko wciągasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gili,dzięki za wspólnie spędzone 21,5 godz i przejechane 1250km ...i za piątaka a poważnie,dzięki za pomoc bez ciebie byłoby ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Znacie jakis dobry serwis gdzie naprawia mi tv?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Znacie jakis dobry serwis gdzie naprawia mi tv?? Siakaś plaga, mi też się rozpier...niczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Znacie jakis dobry serwis gdzie naprawia mi tv?? Znam w Gdyni ale to chyba Cię nie urządza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie pomagajcie mu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie pomagajcie mu!!!! Ty się lepeij pochwal czy kupiłeś samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tomeks kupujesz nowy wóz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 no to odpadam ze zlotu nie wyrobie z kasą... uczelnia mnie wykończyła w dniu dzisiejszym :wallbash: ktoś nie wpłacił jeszcze zaliczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie będę więcej pisał na tej diabelskiej stronie, poczekam aż wskoczy 667. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ty się lepeij pochwal czy kupiłeś samochód jeszcze nie,ale na 99% biorę tego z Rumi Tomeks kupujesz nowy wóz? a ty już wszystko wesz no to odpadam ze zlotu nie wyrobie z kasą... uczelnia mnie wykończyła w dniu dzisiejszym :wallbash: ktoś nie wpłacił jeszcze zaliczki ? leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elberoth Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Panowie, nie znacie może kogoś kto jeździ na trasie Gdańsk - Warszawa ? Muszę 4 felgi z Gdańska przywieźć. Kurierem nie wyślę, bo zniszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Panowie, nie znacie może kogoś kto jeździ na trasie Gdańsk - Warszawa ? Muszę 4 felgi z Gdańska przywieźć. Kurierem nie wyślę, bo zniszczą. trza było szybciej gadać,w sobote byłem w wawie dostawczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Panowie, nie znacie może kogoś kto jeździ na trasie Gdańsk - Warszawa ? Muszę 4 felgi z Gdańska przywieźć. Kurierem nie wyślę, bo zniszczą. jak dobrze zapakujesz to nie znisza nie raz kupowałem felgi na allegro i przychodziły cale i zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jak dobrze zapakujesz to nie znisza Byle nie przez TNT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jak dobrze zapakujesz to nie znisza Byle nie przez TNT czarnuchu,na kulig się zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 czarnuchu,na kulig się zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 czemu nie TNT ???[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:57_________________________________________________ja byłem w tą sobote na kuligu w Szymbarku zalałem sie w trupa Stock Rum i go....o pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi