Ambro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łepski, ambro - nie chcecie kupić klapy tylnej USA?? !! A po kiego h... ..uja ? Ja już nie inwestuje w to autko a raczej szukam nabywcy na wiosnę :gwizdanie:
Gość isys Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Koledzy, mam prośbę (bez pośpiechu). Czy mógłby ktoś rzucić okiem na tę sczwórkę: http://otomoto.pl/audi-s4-C11202653.html Może coś wiecie na jej temat. Jak któś oceni że warto jechać z Poz do Gda to podjadę. Żaden problem. Tyle że jechać żeby obejrzeć złom to się nie uśmiecha. Proszę o pomoc, pozdrawiam
OLO_GDA Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak powaznie chcesz zeby obejrzec to zadzwon do kolesia dopytaj sie co i jak ... jak przez tel nie bedzie lipy to daj cynk, umowie sie na zaprzyjazninej stacji dignostycznej i zajrze pod auto i zobaczymy czy cos widac niepokojacego...
Gość isys Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak powaznie chcesz zeby obejrzec to zadzwon do kolesia dopytaj sie co i jak ... jak przez tel nie bedzie lipy to daj cynk, umowie sie na zaprzyjazninej stacji dignostycznej i zajrze pod auto i zobaczymy czy cos widac niepokojacego... Super. Wstępne info już mam. Jutro zadziałam. Nie myślę na razie o zaglądaniu pod auto. Bardziej interesuje mnie ogólny ogląd auta przez kogoś kto jeździ podobnym. Jutro wypytam dokładnie i napiszę do Ciebie pw. Pozdrawiam serdecznie
Ambro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Umów się z kolesiem na środę, na 19, pod CH Matarnia a my go przeskanujemy na spocie
Cristoforo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ambro w aucie wozi kilkutonowe hydrauliczne podnośniki więc auto możemy równiez przeskanować od spodu
Ambro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Akurat w środę ich nie zabiorę. Tomeks weźmie go na klatę
Bieniek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Akurat w środę ich nie zabiorę. Tomeks weźmie go na klatę Tyle,ze Tomeks ma zapadnieta klate.Tylko brzuch mu odstaje
Tomeks Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Akurat w środę ich nie zabiorę. Tomeks weźmie go na klatę Tyle,ze Tomeks ma zapadnieta klate.Tylko brzuch mu odstaje Paulina ci mówiła :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Akurat w środę ich nie zabiorę. Tomeks weźmie go na klatę Tyle,ze Tomeks ma zapadnieta klate.Tylko brzuch mu odstaje Dobrze, że chociaż Ty w naszym gronie jesteś takim koksem
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dziekie Ambro.Staram sie jak moge. Moim idolem jest Mario.Jeszcze duzo mi do niego brakuje,ale mam nadzieje,ze bede taki jak on. Chociaz byc jak Lepski. Sila,masa,rzezba przede wszystkim :decayed:
Kacza Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moim idolem jest Mario.Jeszcze duzo mi do niego brakuje,ale mam nadzieje,ze bede taki jak on. Zacznij pic JAMESONA, to bedzie ci coraz blizej do niego
Tomeks Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mydlany,okazja pchnij gościowi swoje 14",i niech ci dopłaci ofkors :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/alufelgi_17_na_mniejsze-t111744.0.html
Łepski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ambro w aucie wozi kilkutonowe hydrauliczne podnośniki więc auto możemy równiez przeskanować od spodu wezmie sie ze 4 aut po lewarku i damy rade Chociaz byc jak Lepski. Sila,masa,rzezba przede wszystkim :decayed:
alvaro Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Tomeks mydlany,okazjapchnij gościowi swoje 14",i niech ci dopłaci ofkors naughty gwizdanie decayed http://www.a4-klub.pl/smf/alufelgi_17_na_mniejsze-t111744.0.html I Mydlanego i te felgi wyglądają a w zasadzie nie wyglądają...
mydlo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tomeks mydlany,okazjapchnij gościowi swoje 14",i niech ci dopłaci ofkors naughty gwizdanie decayed http://www.a4-klub.pl/smf/alufelgi_17_na_mniejsze-t111744.0.html I Mydlanego i te felgi wyglądają a w zasadzie nie wyglądają... Przestań pierd...ć B4-line jest A tak w ogóle to masz jeszcze dla mnie te 18???
filip1001 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jedzie ktoś od Was do Bukowiny?
Rekomendowane odpowiedzi