Alona Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 to nie jest zabawne, ja sie pytam całkiem na poważnie :naughty:
Bieniek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Oni tez na powaznie. Antonio podwiniesz rekawy dzisiaj i zamieszasz pod maska :decayed:
Ambro Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zmienicie mi na spocie ! to nie jest zabawne, ja sie pytam całkiem na poważnie :naughty: Pytasz czy rozkazujesz Antoniowi ?
antonio Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zmienicie mi na spocie ! to nie jest zabawne, ja sie pytam całkiem na poważnie :naughty: Pytasz czy rozkazujesz Antoniowi ? zazdrosny jesteś?? :gwizdanie:
Alona Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :hi: Dojechałam dziś bez problemu :kox: Dzięki chłopaki za zaangażowanie przy zmianie żarówek u Paździocha :naughty: Oczywiście szczególne podziękowania dla Bieńka, który ma wszystko co potrzebne i jest taki uczynny
OLO_GDA Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 TOMEKS! wyczysc sobie skrzynke bo milosne Pw nie dochodza do Ciebie... fanki sie skarza... a co do pytania to LZ9Y chyba ...
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 TOMEKS! wyczysc sobie skrzynke bo milosne Pw nie dochodza do Ciebie... fanki sie skarza... a co do pytania to LZ9Y chyba ... wyczyściłem a z którego miesiąca masz auto?
GILI Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ale mielibyśmy je już na inne zloty,raz wydasz i masz dodatkowo,takie polary/bluzy są bardziej użyteczne,można je nosić co dzień,jednak częściej chodzi się w bluzie,niz w samej koszulce. zależy kto Koszulka to fajny i tani w realizacji pomysł,a z tego co pamiętam to w Stasindzie było ciepło i chodziliśmy po południu w koszulkach.
Lodówa Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 TOMEKS! wyczysc sobie skrzynke bo milosne Pw nie dochodza do Ciebie... fanki sie skarza... a co do pytania to LZ9Y chyba ... A nie LŻ9Y??
Bieniek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 TOMEKS! wyczysc sobie skrzynke bo milosne Pw nie dochodza do Ciebie... fanki sie skarza... a co do pytania to LZ9Y chyba ... A nie LŻ9Y?? A jest w niemieckim Ż??
OLO_GDA Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to takie przekreslone Z kurde pewnie zeby z 2 nie pomylic...
GILI Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 jakoś u Tomexa na naklejce jest "Ż" miało wyjść Z ale się nie całkiem udało
Gombi Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kolegów z Trójmiasta i okolic. Jestem nowy na tym forum i jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie Was poznam i przyjadę na najbliższy spot w C.H Matarnia (2010-02-10)
Rekomendowane odpowiedzi