Tomeks Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 mnie wali ten podział na PL i EU właśni zauważyliśmy to jak was odwiedziliśmy latem :gwizdanie: nam nasza atmosfera odpowiada i oto chodzi ,więc spotujcie sobie z kolegą dalej ...sorry,czasami z dwoma kolegami Henry'emu widocznie nie, ale wiedz, że na was też nadawał jak był u nas :wink4 i w tym właśnie tkwi twój problem ,jesteś złośliwy ,po co robisz koledze pod górę i go dyskredytujesz w naszych oczach,nadawał czy nie,nieważne,nas to nie interesuje
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Haha piszesz jakbyście wy byli tolerancyjnie i nie złośliwi takie bajki to możesz nowym wciskać, żeby się nie zniechęcali ale nie mi Wiem dobrze co się dzieje tu i na innych regionach I nie bój się nie jestem złośliwy, a kolega Henry wybiera sam za siebie i nie mam zamiaru się o niego bić I fakt spotykamy się tylko w parę osób ale mi to nie przeszkadza Pozdrawiam i szerokości
GILI Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 GILI najlepszego najlepszego kanalio Dzięki za życzonka ...o prezenty nie będę was prosił sam sobie dziś zrobiłem i zdałem na prawko C+E
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 zdałem na prawko C+E :naughty gratki panie,gratki ...o prezenty nie będę was prosił prezent ty robisz zgrzewka,tradycyjnie
Łepski Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Znowu te kocopoly pier**licie ... :doh1: Giligili najlepszego
mydlo Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Najlepszeg Gili W Bukowinie stawiasz dużą flache
Łepski Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Najlepszego Gili! A ty wlaczaj radio na obwodnicy :gwizdanie:
Kocky Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Najlepszego Gili! A ty wlaczaj radio na obwodnicy :gwizdanie: Kiedy krzyczałeś?
Kocky Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Jak mi sie na rondzie wpierdoliles ja?? niemożliwe.... :gwizdanie:
Gornano Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Siemka. Panowie taka sprawa, mój pierwotny plan poległ więc zwracam się z prośbą/pytaniem czy ktoś z was lub jakiś znajomy dysponuje jakąś fajną furą i byłby chętny zarobić pare groszy??? Chodzi o to żeby moją przyszłą małżonke i mnie przewieść z kościoła z wejherowa do luzina 4 kwietnia, ślub o 15. Warunki do dogadania.
Rekomendowane odpowiedzi