Maciek80 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Spałeś w nocy?? Spalem,spalem.Momenta i dol lapie,ale ogolnie sie trzymam Bieniek, jak tylko wypłacą kasę i podjedziesz na spota nowym furaczem to Ci przejdzie :> Czego Ci życzę jak najszybciej
GILI Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wybiera się ktoś jutro do Kościerzyny ? Może odpalimy coś w końcu :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 22:21_________________________________________________
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Bieniek poczytałem teraz --- szczerze współczuję .... garaż podziemny to makabra mi okradli doszczętnie audi z RNS E zmieniary i wszystkiego co cenne w środku ( mieli cisze, spokój, ciepełko bo był luty) potem po kilku mies kołpaczki od alusów .... w ciągu roku 3 auta zwinęli z podziemi i z 15-20 okradli :thumbdown:
alvaro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ten weekend też zaliczyłem w GD, tym razem nic nie ukradli nic nie zniszczyli hehe
antonio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ten weekend też zaliczyłem w GD, tym razem nic nie ukradli nic nie zniszczyli hehe więc nie sprzedawaj paździerza
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Alvaro sprzedajesz?? Prosze o szczegoly na PW
alvaro Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ni c**ja, do końca miesiąca zmienia właściciela [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 23:18_________________________________________________Szczegół jest jeden - kumpel napalony jak szczerbaty na suchary, w niedziele już sobie fotki strzelał "nowej" bryki hehe
Maciek80 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Najlepszego To dziś na spocie impreza?
Ambro Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wszystkiego najlepszego Alona _________________________________________________ Kto będzie dzisiaj ?
Rekomendowane odpowiedzi