Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie mam jeszcze żadnych porządnych zdjęć. Import z CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja wczoraj z Rs3 się ciąłem Co do wypadku - byłem na miejscu, jak z auta był wyciągany kierowca, potem czekałem aż wpakują je na lawete. Miał chłop bardzo duże szczęście, że nic mu się nie stało. Według opini taksiarzy ostro grzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ten łuczek nie jest aż tak nie przyjemy. Pamiętam jak lecieliśmy we 2 niedawno (Ty B7-ką) i mieliśmy dobrze ponad 100km/h więc ile on leciał że go tak miotnęło jak szatan ? ? Jaki wynik z RS3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 140 przelatuje się tam bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No ten koleś bez problemu przeleciał nawet przez tory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Rs'em moim przeleciałem tam raz 160, ale miałem zdziwko, bo policja stała z suszarką przy dworcu. Na szczęście mieli petenta, bo jakbym wpadł 160/50 byłoby na pewno nie przyjemnie Rs3 z pod świateł, koło 190 długość Rs3 przede mną. Z rolki ja najpierw troche się wysuwam do przodu i tak zostaje do około 200. Na uwagę zasługuje świetny Launch Control Rs3 - miażdzy mnie na starcie , ale później troche go dochodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Rs'em moim przeleciałem tam raz 160, ale miałem zdziwko, bo policja stała z suszarką przy dworcu. Na szczęście mieli petenta, bo jakbym wpadł 160/50 byłoby na pewno nie przyjemnie Rs3 z pod świateł, koło 190 długość Rs3 przede mną. Z rolki ja najpierw troche się wysuwam do przodu i tak zostaje do około 200. Na uwagę zasługuje świetny Launch Control Rs3 - miażdzy mnie na starcie , ale później troche go dochodze Czyli wychodzi z tego, że jego 300kg mniej i dobra skrzynia przewyższa różnicę o 100KM WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki i wzajemnie Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki i wzajemnie Wesołych Świąt ! a ja dziękuje za płytkę,odebrałem w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesolutkich Świąt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wzajemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt Niech wszyscy porządnie wypoczną swoją drogą Bieniek to ja Cię nie poznałem z początku.. myślę ktoś piany tym seatem śmiga czy co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt wszystkim!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych, spokojnych i spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dokładnie Ambro. Ale gdy zrobisz już chipa, to Rs3 będzie fruwać. Widziałem, że wyciągają z tego 410 km samym chipem. To dziwne, bo TTRS mający ten sam silnik wyciągają do 390-400km. Cytat kolegi z PKA Audi apropo dachowania Audi na podwalu : to nie było klubowe auto... to mój kuzyn jechał do pracy... obydwa obojczyki złamane, odbite płuca, ogólnie trochę połamany, stan ciężki w szpitalu ale wyjdzie z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi