Bieniek Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 za***iście bylo. Dzieki Panowie. Lepski nastepnym razem jedziesz z balastem:decayed::decayed:
Łepski Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Lepski nastepnym razem jedziesz z balastem:decayed::decayed:
wladi Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Dzięki za gokartowego spota jak na pierwszy raz przed ostatnie miejsce nie jest złe:wink:
fuso Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 W Sobotę startuje "nowym padłem" z pod znaku 4 pierscieni na torze w Kielcach , trzymcie kciuki
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Tą S4 2.2T ? Przewieziesz nas kiedyś na spocie?
Tomeks Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 to pierwsze S4,czyli w budzie "sety"
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Wiem wiem, pytałem tylko czy tą S4 2.2T z podpisu czy może jakieś inne Audi na tor wyszykował ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- Kurna piz*nąłem dzis w Peugeota:facepalm: Tragedii nie ma bo lampa pęknięta, lekko błotnik wgnieciony i porysowany lekko zderzak. Bardziej lekka obcierka niż stłuczka nawet... Ale wkurw jest. Ostry łuk + mocne FWD + piasek na asfalcie = bum:kwasny:
alvaro Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 c**jowej baletnicy to i majtki w d*pę cisną...
GILI Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Może i dobrze,że tak zacząłeś,teraz będziesz bardziej uważał.
Alona Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 widze, ze kazdy kto z klubu a4 kupuje Leona ma "pecha" po zakupie.... moze to wina tego, ze inna masa w porównaniu do krowy a4 albo sama nie wiem....:/
Maciek80 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Raczej wina tego, że się przesiadło do mocniejszego auta, poszalało się parę dni, myślało się że już się wszystko ogarnia a potem seacik szybko na ziemię sprowadził Ale dobrze że nic poważnego się nie stało, przyda mi się taki zimny prysznic na rozpaloną łepetynę
Dev Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 widze, ze kazdy kto z klubu a4 kupuje Leona ma "pecha" po zakupie.... moze to wina tego, ze inna masa w porównaniu do krowy a4 albo sama nie wiem....:/ mówisz o zółtym leonie 2.0 TFSI ze Słupska ?
Maciek80 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Tak, dokładnie o tym. Miałem małą przycierkę ale nic strasznego. Kilka rysek na zderzaku, wgniecenie wielkości łokcia na błotniku i pęknięta lampa.
m1chal Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 ktos ma pozyczyc dystanse rh obojetnie jakiej grubosci ale 5x112 na 5x112 na doslownie godzinke?? musze wlozyc do siebie i obczaic cos
fuso Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 "Wiem wiem, pytałem tylko czy tą S4 2.2T z podpisu czy może jakieś inne Audi na tor wyszykował " pojechalem sprawdzic czy tym da sie pojezdzic, okazalo sie ze mokra nawierzchnia skutecznie powstrzymuje auto przed szybkim pokonywaniem zakretow bo auto strasznie wyjezdza przodem , mozna by bylo temu zaradzic niestety nie mam sprawnego recznego wiec niebylo jak nadrzucic tylem. Potem wylaczylismy czujnik predkosci od blokady dyfra i bylo juz lepiej. Ogolnie wrazenia dziwne spodziewalem sie czegos innego, napewno na jazde ma duzy wplyw to ze auto mam 3 tygodnie z czego wiekszosc czasu poswiecalem na naprawy a nic nie probowalem pojezdzic. O wyniku nawet niema co mowic bo musielismy zrezygnowac z ostatniego przejazdu ze wzgledu na dziwne dzwieki i wibracje wydawane przez wal ;P
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 jak każde Q ma tendencje do wyjeżdzania przodem tylko że to samo auta z podsterownego nagle robi sie nadsterowne i ciężko go opanować ze swoim mam często kłopot na poczatku zimy pote,m juz sie przyzwyczajam i wiem kiedy jest ten moment
Rekomendowane odpowiedzi