alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wzajemnie Antonina Tobie, Twojej rodzinie oraz całej 3miejskiej familii A4 Klubu , nawet Pumexowi
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt wszystkim!!! ........................ nawet alVonsowi ps.alv,ucałuj Ole,wiesz,tak jak lubi......................yyy,w sumie,to skąd ty możesz to wiedzieć,ale spoko,sam sie tym zajme:decayed:
alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt wszystkim!!! ........................ nawet alVonsowips.alv,ucałuj Ole,wiesz,tak jak lubi......................yyy,w sumie,to skąd ty możesz to wiedzieć,ale spoko,sam sie tym zajme:decayed: przec**j nie człowiek Tak zrobię
Bieniek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pany potrzebuje cb na szybko na weekend.Ma ktos?
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jak już się wekend kończy:decayed: jak przyjedziesz do Helu to Ci pożyczę
dziadek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bylem dziś u was i na lukoil koło rafinerii zatankowalem pb za 5.22 Jakie macie opinie o tej stacji jeżeli chodzi o jakość wahy ?
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o Luk to różne opinie słyszałem, wacha jest zawsze tańsza jak wszędzie ale mowa tu o ON więc może pb jest ok:wink:
Bieniek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Juz nie trzeba. Bateria w gruszce sie rozladowala:facepalm:
Łepski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wszystko na Pomorzu jest i tak z Lotosu, wiec jeden penis
dziadek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wszystko na Pomorzu jest i tak z Lotosu, wiec jeden penis No tak ale bardziej mi chodzilo o konkretna stacje bo czasem niektorzy kombinuja
Łepski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 No tak ale bardziej mi chodzilo o konkretna stacje bo czasem niektorzy kombinuja Osobiscie jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zatankowac lewego paliwa. Czy to ropa, czy benzyna, a tankuje na wszystkim co nie ma szyldu "Pana Stasia" W tych czasach chyba juz sie nieoplaca chrzcic paliwa na duza skale
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Łepski nie świruj jak się nie opłaca chyba nie slyszałeś ile afer ciągle się ujawnia że na stacjach lewe paliwo po kontroli Polak zawsze będzie kombinował memory five-wladi i wszystko jasne:)
Łepski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Szczerze, to ile w okolicy Trojmiasta
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie martw się kilka by się znalazło o których byś nawet nie pomyślał memory five-wladi i wszystko jasne:)
Łepski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 I tak nam daleko do standardow Germanskiej PB92 wiec koncze temat
GILI Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Właśnie Łepski olej to Ogrodnik nie zapomina o swoich obowiązkach. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
grotu Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam, czy jutro będzie Spot w AZ AutoSerwis AZ Auto Serwis - Ul. Trakt Św. Wojciecha 167 D | 80-017 Gdańsk | Email: [email protected], bo się wybieram i się wybrać nie mogę, czy na spocie jest szansa zdiagnozować mój a4, bo nie mogę z nim do ładu dojść.
Rekomendowane odpowiedzi