Arturoo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Perspektywa ,że sam wracam przekonała Cię do wzięcia dnia urlopu
seves Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Perspektywa ,że sam wracam przekonała Cię do wzięcia dnia urlopu ja wiem że bezpiecznie jeździsz, ale nie wiem czy mnie stać na wymianę tarcz po Twoim powrocie, taniej wyjdzie wziąć urlop hahaha sam się nie mogłem doczekać tej trasy bo 1200kucy będzie wracało i będzie ciekawie
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Fajny powrót będzie Tarcze znowu tak szybko się nie kończą
PrzemoS4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Furka marzenie Nic tylko pozazdrościć, szkoda ze wcześniej nie wpadłem na ten temat... Moze i bedzie kiedy okazja sie spotkać bo rs4 b7 to kiedyś na żywca oglądałem ale w cabrio na Rej srb ...także tez jakieś okolice... Gratulacje furki :)
oprych Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 nie moglem się powstrzymać jeszcze raz Dzięki
seves Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie ma sprawy Soprano Dzięki za fotki, za***iście wyszły Przemo też mam nadzieję się spotkać i zobaczyć Twoją trzebaby większego spota nagrać Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez seves
PrzemoS4 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie ma sprawy Soprano Dzięki za fotki, za***iście wyszły Przemo też mam nadzieję się spotkać i zobaczyć Twoją trzebaby większego spota nagrać Ogólnie z kilkoma osobami z forum chcemy zrobic kiedyś spocik esek...Czekamy na kumpla który silnik składa, ja już to mam za soba Także przed tym moze wcześniej coś udałoby sie ujadać gdzieś w okolicy...
daros Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Extra audiczka. Muszę się lepiej rozglądać po Rybniku, żeby oblukać na live tą RS
afroo. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Przyjechał by na spota we wtorek na dolinkę.
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Przyjechał by na spota we wtorek na dolinkę. Zakochany jak 15-sto latek jest...wątpię by dotarł
seves Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Extra audiczka. Muszę się lepiej rozglądać po Rybniku, żeby oblukać na live tą RS dzięki trzeba faktycznie jakiegoś spota w końcu zgrać Przyjechał by na spota we wtorek na dolinkę. Wybierałem się z SIRREDEM w ubiegłym tygodniu ale nam nie wyszło :/ a działo się ciekawie no i żałuję Przyjechał by na spota we wtorek na dolinkę. Zakochany jak 15-sto latek jest...wątpię by dotarł No tak to jakoś ze mną jest że co słońce zaświeci to mnie strzała trafi
PrzemoS4 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tez bym sie pisał tylko kiedy i gdzie....????
seves Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) W SR spróbujemy coś zgrać w najbliższym czasie, a jeśli chodzi o coś ciekawszego to na 3S od czasu do czasu się chłopaki zgadują jutro się mam spróbować z S3 w stroniku 360km i szczerze ciężko to widzę i łudzę się że dzięki długim biegom pójdziemy łeb w łeb Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez seves
PrzemoS4 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 3s-?? Wtf?? Bo nie wiem o co chodzi....
Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 .... jutro się mam spróbować z S3 DSG 360km i szczerze ciężko to widzę i łudzę się że dzięki długim biegom pójdziemy łeb w łeb Baty dostaniesz :-P ...wierzę w Ciebie .......,że się nie skrzywisz
PrzemoS4 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Seves- dzis widzialem twoje rs4.. aktualnie to jestem z zona na d...... adresu nie bede pisac zeby nie zdradzic.. haha i stoje obok twojej fury Lol co za zbieg okolicznosci szkoda ze niy ma jak pogadac Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez PrzemoS4
Pucek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Saves- dzis widzialem twoje rs4.. aktualnie to jestem z zona na dabrowki..adresu nie bede pisac zeby nie zdradzic.. haha i stoje obok twojej fury Lol co za zbieg okolicznosci szkoda ze niy ma jak pogadac Znane miejsce, prawda jest taka że Seves, ten wieczny kawaler, odpala tego RSa tylko w weekendy i szuka na mieście nowych lasek, po to mu ten wóz
PrzemoS4 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Mając rs4 to powiem szczerze , ze wybór bardzo odpowiedni... Samemu gdybym miał takie cudo to .... Moja żona i tak twierdzi ze moja eska to ważniejsza jest od niej i dziecka...a co by to było gdybym poszedł o etap wyżej i miał w posiadaniu rs-a??? Haha... :)
Rekomendowane odpowiedzi