lysaglaca Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 hotel ten jest blisko tesco 24H wiec zawsze bedzie mozna wyskoczyc po cos dodatkowego no i nie tylko do picia bo jak zabraknie kielbasek?? ludziska zbierajcie sie na ten zlot i przyjezdzajcie bedzie dobra zabawa
ALBINEK Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Będzie to spotkanie fanów Audi ,bo ktoś pomyśli że szykuje się jakaś libacja.Nic z tych rzeczy ,to będzie naprawde miłe i sympatyczne spotkanko miłośników czterech kółek.
domjenick Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 Będzie to spotkanie fanów Audi ,bo ktoś pomyśli że szykuje się jakaś libacja.Nic z tych rzeczy ,to będzie naprawde miłe i sympatyczne spotkanko miłośników czterech kółek. no jasne
szkopek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 wlasnie zeby sobie koledzy nie pomyslleli ze to zjazd alkocholikow........... :beer1:
lysaglaca Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 tak dokladnie kierowcow zawodowych alkoholikow Panowie takie zloty to naprawde swietna sprawa na to by poznac nowych klubowiczow i dowiedziec sie ciekawostek wumienic sie informacjami a przy okazji pomoc ewentualnie doradzic np w zakupie nowej lub drobnych naprawach
matysssuk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ok 11 lipca w Leeds pasuje, bede.
domjenick Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 no to fajnie,adres masz na pierwszej stronie watku
zwierzakfm Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 czy jest generalnie jakis plan, ze zabieramy dziewczyny/zony/kochanki na ten zlot, czy ma to byc typowo meskie spotkanie przy piwie i ukochanych A4?
ALBINEK Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Moim skromnym zdaniem zabieramy!!!Przecież kobiety dodają uroku takim spotom
domjenick Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Moim skromnym zdaniem zabieramy!!!Przecież kobiety dodają uroku takim spotom ostatnim razem byly i bylo calkiem przyjemnie,wiec tym razem tez niech beda...
lysaglaca Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 jestem za jak najbardziej jesli moja pani dostanie wolne to przyjedzie ze mna a jak nie to trudno bede sam ale plec piekna jest mile widziana na tego typu zlotach
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 to tak jak u mnie, chłopaki z chęcia też wpisze sie na ten spocik, (o ile sie nic nie zmieni) ... powiedzcie tylko czy spocik bedzie przy lub wtym hotelu czy po spotkaniu bedzie trzeba dojechac, ja dojade z Londynu a wiec nocleg raczej by mi sie przydal (po pijaku wracac??!! ) Zapewne nie sam przyjade z tego londynu po za tym
domjenick Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 to tak jak u mnie, chłopaki z chęcia też wpisze sie na ten spocik, (o ile sie nic nie zmieni) ... powiedzcie tylko czy spocik bedzie przy lub wtym hotelu czy po spotkaniu bedzie trzeba dojechac, ja dojade z Londynu a wiec nocleg raczej by mi sie przydal (po pijaku wracac??!! ) Zapewne nie sam przyjade z tego londynu po za tym zagadaj do Szkopka-Artur tez bedzie jechal ,wiec mozecie sie dogadac,a jesli chodzi o dojazd-Albinek i Lysaglaca mieszkaja w Bradford-to bliziutko do Leeds,gdzie jest ten Hotelik,wiec na pewno Ktos by Ci droge pokazal
szkopek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 no ja bym sie pisal zawsze to razniej...(zreszta widze ze z Polski z tego samego wojewodztwa jestesmy )
domjenick Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 no to widze,ze juz nas siedmiu do spota jest-coraz wiecej,coraz wiecej... [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 21:11_________________________________________________marzeniem moim jest,zebysmy spotykali sie wieksza grupa niz 15 autek -ale powolutku-na bierzaco monitoruje dzial "newbie" i wyaylam kazdemu z UK wizytowke...efekty sa jak widac-oby tak dalej Panowie...
szkopek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 mam nadzieje ze pogoda nam dopisze to sie grila zrobi.....(jak bedzie gdzie :gwizdanie:)
domjenick Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 mam nadzieje ze pogoda nam dopisze to sie grila zrobi.....(jak bedzie gdzie :gwizdanie:) na parkingu,przed hotelem...
szkopek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 jakby to bylo w okolicach gdzie ja mieszkam to miejsce by sie znalazlo............. :gwizdanie:
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 no mam nadzieje, i wlasnie o to mi chodzi ... gdzie bedziemy "impreSSke" rozkrecac , bo wiadomo, jesli chcielibysmy sie napic w towarzystwie czy cos lepiej blisko noclegu zeby nie trzeba bylo kombinowac z dojazdem ... co powiecie panowie i panie forumowicz/ki/e?? Bo bez noclegu to raczej niedam rady ... [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 21:37_________________________________________________to nasteonym razem robimy kolo Ciebie SZKOPEK a jezioro masZ??
domjenick Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 hotelik jest- Albinek chyba dwie strony wczesniej podal cene za nocleg
Rekomendowane odpowiedzi