domjenick Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 A byly takie w ogole? myslalem ze A8 to od 3.0 w gore były... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________ Moze troche z innej Beczki. Zamierzam przeprowadzic sie do Bristolu. Byl tam ktos moze? Slyszalem ze swietne miasto i wogole. o ile dobrze pamiętam to Paweł paw1972-jest z Bristolu,ale dawno Go tu nie widziałem-prędzej na AKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 Maciek jak juz bedziesz kupywac to szukaj quattro a na pewno nie pozalujesz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzieki szkopek napewno bede szukał z napedem na 4 kapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzieki domjenick. Zagadam tam do niego - odnalazlem go Troche duzo tu Mackow sie narobilo. Tylko na tej stronie widze 3-ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Szkopek co tam u Ciebie kolego jak Twoja Niunia A4 . Ja zakupiłem Yamaha Virago XV 1000 i teraz ona pochłania mój czas .Wersja USA i to co potrzebuje to kupuje u nich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ale piękna maszyna, szkoda że nie mam prawa jazdy tez bym polatał takim czymś wkoncu lato idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a jaki problem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Szkopek co tam u Ciebie kolego jak Twoja Niunia A4 . Ja zakupiłem Yamaha Virago XV 1000 i teraz ona pochłania mój czas .Wersja USA i to co potrzebuje to kupuje u nich . moj traktor juz odpalony,musze jeszcze tylko zmienic zderzak i zalozyc mniejszego icka bo juz mi sie nie podoba taki wystajacy na pol zderzaka.......... Yamahy tylko pozazdroscic ,Kamili tata tez sobie cos podobnego zafundowal,wiec bede mial czym polatac jak bede w Polsce.... [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:04_________________________________________________Albinek a dlugo sie czeka na przesylke z USA????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zalozyc mniejszego icka bo juz mi sie nie podoba taki wystajacy na pol zderzaka..... a nie możesz drugiego zamontować po drugiej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czekałem tydzień , nie jest źle. Faktycznie Dominik ma racje , możesz założyć dwa , po jednym z każdej strony i ori. Jest gdzieś opis takiego modu ale w B7. to i w B5 tak samo.Maciek thanks . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 skoro w 1,8T upchniesz dwa-to i u Ciebie też da radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Może kiedyś zorganizujemy jakiś weekendowy zlot? Z Irlandii też by parę osób przyjechało pewnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 u mnie dwa nie podejda bo jest po drugiej stronie skraplacz od klimy,a pozatym slaby tam po bokach przelot powietrza.Mam juz zato zamowionego icka z ebaya wiec tylko czekac.............. Albinek a co do motoru dokupywales????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zestaw naprawczy gaźników. Chyba będę jeszcze musiał kupić zestaw naprawczy rozrusznika . No cóż żeby było dobrze najpierw musi być żle. Motroek kupiony na E-bay.Nie wyszło żle. To Limited Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Panowie znowu troche z innej beczki. Zauwazylem ze w Angli bardzo malo niuniek jezdzi z ori xenonami. Znalezc B7 z bixami jest dosyc ciezko a o B6 juz nie wspomne. Macie takie same spostrzezenia? Nawet wypaski B6 s-line 1.9 TDI quattro czesto widuje ale bez xenow. Co za porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 To samo w Irlandii. Xenony zaczeli kupować dopiero w B8 bo LEDy to hicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To samo w Irlandii. Xenony zaczeli kupować dopiero w B8 bo LEDy to hicior Dokladnie dopiero w B8 czesciej widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a ja ostatnio spotkalem a4 xenonem w avancie i na dodatek w takim samym kolorze jak bylem na zakupach i az zachcialo mi sie spryskow ori bo prawie ich widac nie bylo , tak ladnie wpasowane ze same naciecia odroznialy sie a tak poza tym tamta miala 2.5 pod maska heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmm Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Panowie znowu troche z innej beczki. Zauwazylem ze w Angli bardzo malo niuniek jezdzi z ori xenonami. Znalezc B7 z bixami jest dosyc ciezko a o B6 juz nie wspomne. Macie takie same spostrzezenia? Nawet wypaski B6 s-line 1.9 TDI quattro czesto widuje ale bez xenow. Co za porazka Dokladnie tak jak mowisz, zauwazylem to samo, B7 z xenonem to rzadkosc, wiecej chyba RS4 jezdzi niz zwyklych A4 z xenonem Dlatego po zalozeniu ori xenon lampek czuje ze zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja kupilem ori lampy z ksenonami ne jebaju z s4 i nie dzialaja po wlaczeniu zapala sie i gasna a po tem juz tylko klikanie slychac a ori balasty pewnie drogie beda............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi