miszka Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ...trochę lipa żeby Moder forum Audi nie miał Audi jest nas dwóch, jeżdżących Touranami:decayed: a w sercu zawsze A4 jest:naughty: z resztą poszła chyba w dobre ręce, bo chłopak jechał po nią półtorej godziny w jedną stronę,bo pracuje gdzieś "blisko", a ogólnie mieszka 350 mil ode mnie-więc zależało mu na tym właśnie aucie:whistling: wie wszystko na temat auta, więc oboje zrobiliśmy dobry interes... Najważniejsze że poszła w dobre ręce Może ktoś pomoże : http://a4-klub.pl/showthread.php?t=234054&p=2834244#post2834244
domjenick Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 weekend się zaczyna-coś się ruszy...
Buszek Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Ja jutro może na carboot Z ranca tylko kumplowi sie allroad sypnal i trzeba przed carbootem zHolowac do mechanika again
Buszek Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 W sumie jak zwykle szukam staroci z kumplem (mebli) No i rożnych staryh gratow
Buszek Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Myślałem o tym, mój brat to renowator zabytków arch, więc trochę sie zna, my raczej szukamy czegoś w dobrej cenie i pchamy dalej, ostatnio stolik z harodsa dorwany za 100 poszedł za 300:wink:
domjenick Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 czasem na "karbucie" można trafić coś , co ma na prawdę sporą wartość, ale sprzedający o tym nawet nie wie...
Buszek Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 No dokładnie chociaż szukania dużo bo czasami fajne rzeczy ludzie maja pochowane w kartonach, dużo szybciej sie cos znajdzie na gumtree ale tam ceny wyższe
domjenick Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 szukaj w sklepach na tablicach ogłoszeniowych-czasem tam coś trafisz...
Buszek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Uj z tym sprawa gorsza, kumpel sie zatrul pojechaliśmy do szpitala powiedzieli ze go nie wezmą bo nie ma GP ku... W szpitalu free hospital, chłopak trafia do drugiego a tam gdybyśmy przyjechali pózniej to by mogli go nie odratowac, nie pracują mu nerki, krzepnie krew kur... Lipa na maksa:cry: przetaczaja mu krew, my będziemy sadzić tamten szpital za to co zrobił lekarze z tego nas poprą, szkoda chłopaka bo złoty
domjenick Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 no to oby mu się wszystko naprawiło:kwasny:
Alzak Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam mam maly problem potrzebuje kogos z VAG commanderem czy jest jakas osoba ktora mogla by mi pomoc w okolicy Birmingham ??
zwierzakfm Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 napisz do kolegi matysss, chodz nie wiem czy on jeszcze jest na tym forum po przenosinach. on jest z Burton-upon-Trent. ja mam ewentualnie tylko VCDS.
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 czasem na "karbucie" można trafić coś , co ma na prawdę sporą wartość, ale sprzedający o tym nawet nie wie... Ja wyrwalem ostatnio radio cyfrowe TECHNICS za 2 funty stan igla ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- wybiera sie ktos z was moze w piatek do polski autem ? tak z ciekawosci pytam albo wraca z polski kolo 15 lipca do UK ?
domjenick Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Jak by ktos byl zainteresowany... omijasz Regulamin-następnym razem będe mniej wyrozumiały
Timac Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 omijam regulamin ? A mozesz mi powiedziec dokladnie ktory pkt ?
domjenick Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 omijam regulamin ? A mozesz mi powiedziec dokladnie ktory pkt ? http://a4-klub.pl/sprzedam-22/regulamin-dzialu-sprzedam-aktualizacja-31-05-2011-a-38200/ pkt 5 Regulaminu-tamten dział jest jedynym miejscem, gdzie można coś sprzedać, ale w związku z tym, ze nie masz do niego dostępu-wszelkie inne formy ogłoszeń, są odstępstwem/omijaniem Regulaminu pkt 12 http://a4-klub.pl/newbie-11/regulamin-forum-14839/ nota bene-jesteś zarejestrowany od 2008 r. pojawiłeś się ponownie, bo chciałeś coś sprzedać...
Rekomendowane odpowiedzi