domjenick Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu... VAG to VAG...albo cie stac....albo nie jak sie spotkamy-to pogadamy o nastepnych pomyslach a tutaj gadamy nie tylko o spotkaniach-gadamy o wszystkim,jakbysmy byli na spocie-bo czasem lepiej jest zapytac sie o cos tutaj,niz preszukac cale forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja czekam na ustalenie jakies godziny o ktorej bedziemy wyjezdzac i moze jakis harmonorgram co o ktorej gdzie ile czasu o ktorej sie gdzies przemieszczamy .... o ktorej na kokarty itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wydaje mi się że to wyjdzie w praniu.Najpierw muszą się wszyscy pojawić ,mowa o tych którzy się deklarowali na przyjazd. Tam prezentacja pojazdów,zdjęcia reporterzy itd.Następnie część z nas pojedzie do hotelu zameldować się i zostawić bagaże i kto będzie chciał autka, w tym czasie reszta pojedzie w miejsce grilla.Ci z hotelu dołączą po paru minutach do grillujących.W miejscu grillowania jest miejsce na autka.To tyle na sobote a w niedziele można udać się na gokarty.Początek spotkania na parkingu Tesco proponuje na 16.00 co wy na to?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 jesli chodzi o mnie to 16.00 jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 mi tez pasuje bedziemy wyjezdzac koło 10-11 bo nie wiadomo jak z korkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysssuk Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 16 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja ostatnio jechalem z londynu jakies 3 godziny emeryckim tempem.....[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________ja mysle ze wyjazd o 13.00 bylby w sam raz zeby tam na 16.00 byc.........,a poza tym ja napewno do 12 bede w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 16 pasi w zupelnosci [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:28_________________________________________________ Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu... VAG to VAG...albo cie stac....albo nie ??? cokolwiek mialoby to oznaczac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Siemanero;) Widze ze sprawa spotu ruszyla z kopyta i w zwiazku z tym moze bym sie i wybral bo daleko niemam (Blackpool) ale mam takie male pytanko do panow z Bradford,czy u Was sa takze "organizowane" nielegalne wyscigi,tzn chodzi o miejscowke.Mysle ze fajnie by bylo po griliku zamiast isc grzecznie spac stanac na kresce,jesli znajda sie jacys chetni,to tak w ramach pomyslow wzburzenia adrenaliny przed zamulaniem piwem :> Co wy na to ludu wybrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysssuk Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Hehe, gdybym mial jeszcze moja a6 to powiedzial bym ok, ale jak narazie mam AWX w standardzie to powiem nie. We wrzesniu jade do Rogala do Wa-wy, po tym terminie jak najbardziej:) Ogolnie fajny pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Siemanero;) Widze ze sprawa spotu ruszyla z kopyta i w zwiazku z tym moze bym sie i wybral bo daleko niemam (Blackpool) ale mam takie male pytanko do panow z Bradford,czy u Was sa takze "organizowane" nielegalne wyscigi,tzn chodzi o miejscowke.Mysle ze fajnie by bylo po griliku zamiast isc grzecznie spac stanac na kresce,jesli znajda sie jacys chetni,to tak w ramach pomyslow wzburzenia adrenaliny przed zamulaniem piwem :> Co wy na to ludu wybrany? jesli byloby mijsce- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No to panowie ALBINEK i LYSAGLACA czekamy na cynk w sprawie miejscowki Domjenick a co Ty tam skrywasz pod maskom hmm,dam rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No to panowie ALBINEK i LYSAGLACA czekamy na cynk w sprawie miejscowki Domjenick a co Ty tam skrywasz pod maskom hmm,dam rade? 150 ,jak w opisie [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 23:31_________________________________________________no i magnetyzery mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 yyyy ze niby bez chipa? jakosss niewierze Zobaczymy jak sie temat rozwinie w sprawie tej krechy,pozatym moze uda mi sie wyciagnac dwoch kumpli w A6...w kupie sila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 yyyy ze niby bez chipa? jakosss niewierze bez chipa -slowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 hehe jasne ze tak tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 spoko Domjenick wierze...ale masz jeszcze troche czasu zeby to nadrobic,a jak nie to dam Ci sie karnac swoim-to powinno cie zmotywowac.Moze uda mi sie do tego czasu zalozyc DV forge Splitter i nowy N75 bo troche boostu mi brakuje Oooo nastepny chetny (koperek86) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie głupi pomysł teraz mam tymbardziej motywacje do doprowadzenia mojej niuni do idelanego stanu do wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Niemartw sie kolego Koperek moja czworeczka krwawi od spodu ale jeszcze niewiem dokladnie skad,musze to oblookac next week,bo dolewanie oleju mnie niebawi Ps:moze jakas lista ile ludu zostaje na noc bo niewiem czy rezerwowac ten polecany hotel ,bo coprawda przyjade z dziewczyna ale z nia to se moge wypic w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja mam dzurawy tłumik wywalona poduszke i nie mam absu :/ ale jakos sie ograne na wyjazd ja zostaje na noc z tego co wiem jescze kilka osob ja juz hotel zarezerwoałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi