domjenick Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 a moze przy okazji,zaprosimy jakis radiowoz do wyscigow...
ALBINEK Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Po co ich zapraszać oni sami się pojawią .
domjenick Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 i wcale bym sie nie zdziwil,jakby sie pojawili na nastepnym spocie-po tym,co planujemy
lysaglaca Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 hehehe pewnie zaden by nie odpuscil z palkarzy ale cos sie wymysli
diabloo28 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kurde ja bede mial z 3 godzinki jazdy ze szkocji ale wpadl bym napewno :]
wilk11 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 też bym wpadł ale mam za daleko (szkocja) dundee ps. moją furkę mam z Leeds pozdrawiam
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2009 panowie-spot w Leeds byl dlatego,ze jest mniejwiecej w srodku Wyspy,ale tu ,gdzie ja mieszkam (Alnwick,na polnoc od Newcastle upon Tyne,jakies 50 km od szkockiej granicy) jesli sa chetni ze Szkocji-ja nie widze problemu-moge sie zajac wszystkim i znalezc piekna miejscoweczke nad morzem(mam do morza jakies 10 min drogi)z noclegiem tez mozna pomyslec,ale wtedy musialbym wiedziec dokladnie ile osob by sie pisalo na takowego spota i tez w malym pensjonacie nocleg by sie znalazl,w komfortowych warunkach(basen,parking,miejsce na grilla) wlascicielke pensjonatu znam osobiscie,bo kiedys pracowalem dla Nich wspominam o tym,bo wiem,ze na jeden dzien to nieliczni beda jechac kawal drogi,zeby sie spotkac,ale mozna cos pomyslec
domjenick Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ciebie sie nawet nie pytam,bo wiem ,jaka bedzie odpowiedz
lysaglaca Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ze "szkopka" porzadny gosc slowny i mimo ze narazie rozstal se z A4 to i tak przybyl Artur trzymam kciuki za QUATRO moze jak ja cos znajde do Ci podrzuce Do najblizszego spota chlopaki pozdro
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ostatnim razem ,jak bylem w Londynie,trasa razem z przystankami(dzieciaki na pokladzie )zajelo mi to 6 i pol godziny-ale sam,jakbys jechal-5-5 i pol godzinki,zaleznie od warunkow na drodze...
omario Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 kurcze szkoda ze u mnie nie ma zadnego spociku:( bo tez bym wpadl... tylko ze ja musze promem plynac(Irlandia Pln.).. wiec jest to niemal niemozliwe a szkooooda
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wswzystko jest mozliwe-ile masz kilometrow?
lysaglaca Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dla nas nie ma rzeczy niemozliwych
omario Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie wiem dokladnie ponad 200 mil + 7 godzin promem( masakra!!)
domjenick Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 to gdzie dokladnie mieszkasz?
domjenick Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://maps.google.com/maps?saddr=Belfast&daddr=Newcastle+UK to do mnie mialbys jakies 6 g jazdy autem -troche duzo,ale to juz od Ciebie zalezy...
omario Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wiesz sama jazda to nie jest problem.... prom jest dosc drogi ( 200f) .... a drugi problem to brak czasu i wolnego.... ale w sierpniu cos pomysle bo za miesiac do polski jade wiec teraz odpada
szkopek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dla tych co nie byli musze powiedziec ze naprawde warto sie kawalek przejechac bo atmosfera jest naprawde spoko.Mozna pogadac nie tylko o autach jak zorganizujemy jakis nocleg to i wypic bedie mozna i jak cos to bierzcie panienki ze soba to tez sobie pogadaja(mojej sie podobalo )
Rekomendowane odpowiedzi