szkopek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak juz zmieniac to na cos z suszarka proponuje........ :gwizdanie: chociaz raz ,na jakims forum moznaby wolnossaka zmodowac...a nie tylko suszary i suszary... chyba ze swap na V8 :>
jendker Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 thx Domjenic na pewno sie odezwe! wymiana silnika to juz inny temat sie zalozy jak bedzie potrzeba... Alzak w Daventry jest porzadny szrot nawet 59 plate leza poukladane jeden na drugim - az serce boli:/ http://www.intapart.com/default.asp?contentID=595
Alzak Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a mozna tam pojechac i sobie wyciagnac z samochodu co chce czy tylko na zamowienie przez net tel??
domjenick Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 witam poszukuje jakiegos dobrego szrotu w okolicy birmingham gdzie znajde a4 b7 najlepiej s line zobacz na http://www.audi-maniacs.com/ -tam wiecej chlopakow z Anglii przesiaduje-moze znajdziesz kogos z tamtych rejonow,bo tak na biegu,to ciezko spamietac,kto z kąd pochodzi...
jendker Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a mozna tam pojechac i sobie wyciagnac z samochodu co chce czy tylko na zamowienie przez net tel?? najlepiej dzwonic najpierw i pytac czy maja to po co jedziesz, a wykrecac jakies szpeje nikt za Ciebie nie bedzie takze musisz uzbroic sie w narzedzia;) Z tego co widze nie maja s-line na stocku ale www oni rzadko odswierzaja wiec nie ma sie co tym sugerowac - dzwon
Alzak Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie musi byc koniecznie s line potrzebuje siedzenia w skorze najpierw a dopiero potem zawias s line
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
domjenick Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 jest tu ktos,czy juz wszyscy uciekli
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 tak tylko kontrolnie sprawdzam,czy jeszcze tu sie ktos pojawia
MARIO-KASTA Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 smieszne jest to ze tu cisza i tam cisza,chyba wszyscy sie swietami zajeli
zwierzakfm Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 spokojnie Dominik, sprawdzane posty codzinnie
ALBINEK Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Cisza może przed burzą.Faktycznie zaczął sie okres świąteczny i wszyscy zaganiani.Po świetach będzie co opowiadać.
szkopek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 jak bedzie trzeba to i sie burze rozpeta................... Andzrzeju daj znac jak silnik poskladasz ciekaw jestem czy to bedzie ta chlodniczka czy nie........
panmalpiszon Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 hej chłopaki nie mogę się zalogować na audi-maniacs zarejestrowałem się i nie dostałem żadnego kodu a wszystko wpisałem dokładnie, poproszę o jakieś wskazówki, czy ktoś miał podobne problemy pozdrowienia ze śnieżnego brighton
MARIO-KASTA Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 hmm dziwne,porusze ten temat na audi-maniacs a ty sproboj jeszcze raz
panmalpiszon Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 hej chłopaki nie mogę się zalogować na audi-maniacs zarejestrowałem się i nie dostałem żadnego kodu a wszystko wpisałem dokładnie, poproszę o jakieś wskazówki, czy ktoś miał podobne problemy pozdrowienia ze śnieżnego brighton przy ponownym rejestrowaniu ukazuje się komunikat: Ta nazwa użytkownika jest już zarejestrowana. Spróbuj wybrać inną a po próbie zalogowania kolejny: Nie możesz się zalogować! Możliwe, że Twoje konto jest zablokowane albo nie zostało uaktywnione za pomocą kodu, który przesłaliśmy na podany przez Ciebie adres
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 pewnie masz ,jak ja-zapomnialem hasla poprawnie wpisac,np jedna duza litera i pupa blada-zagadaj do huana-zalatwi [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 23:25_________________________________________________...teraz to nawet nie chce mi sie strona wyswietlic-bana mam,czy co?
MARIO-KASTA Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 nie poprostu serwer czasami pada,dlatego zalozylem temat z nim zwiazany
ALBINEK Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 No prosze a ja nie mam z tym żadnych problemów :>
Rekomendowane odpowiedzi