przemek11 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No to ładnie, a Nm nie dało sie jeszcze podciągnąć ok 300? i rozumiem wszystko jak najbardziej sprawne w gratach? kata miałes czy DP? Edytowane 6 Lutego 2015 przez przemek11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałzxc Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kata mam Nm ograniczony ze wzgledu na to ze slabe sprzeglo i nie chcielismy go dobic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 MrTea ma lub mial 211KM u 320Nm i mowi ze ma ori sprzeglo i smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 póki co sprzęgło żyje i klei normalnie (widać na paru filmach gdzie nagrałem przyspieszenie) ... na wiosnę dojdzie ok. +20ps i 20nm i wtedy się okaże ile może znieść seryjne sprzęgło z 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To już jego kres, AWX zniesie wiecej potem tylko jednomas. Chyba ze masz kupe kasy wowczas spiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 taki jest właśnie plan że jak sprzęgło 1.8T klęknie to wtedy AWX wpadnie .. auto i tak nie będzie miało już większej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałzxc Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No u mnie ktos sprzeglo zalatwil i poiwiedzmy ze chcialbym wlozyc z AWX to trzebac cos przerabiac? jaki jest koszt i ile ogarnie sprzeglo z AWX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Sprzęgło podchodzi P&P spokojnie znosi 200kM i 400Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałzxc Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A jaki jest koszt? i czy np zniesie 250KM i 330NM+ moglbys podeslac mi linka do takiego sprzegla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ok 500zl, kupisz w ICarsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A jaki jest koszt? i czy np zniesie 250KM i 330NM+ moglbys podeslac mi linka do takiego sprzegla? Sachs 3000 844 701, zniesie bez najmniejszego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (widać na paru filmach gdzie nagrałem przyspieszenie) podeślij mi na pw flmiki jak to ci się zbiera, bo nie moge znaleźć u Ciebie nigdzie, a chciałbym porównac to do serii 150km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałzxc Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A ten Sachs 3000 844 701 podejdzie P&P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ile razy padnie jeszcze to pytanie? Tak, podejdzie p&p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) A ten Sachs 3000 844 701 podejdzie P&P? Nie! Nie podejdzie P&P! Ale podejdzie tak jak Marcin napisał... p&p! Edytowane 8 Lutego 2015 przez omzig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bejnar Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam. Ile mniej więcej kosztuje chip do 1.8T i jakiego efektu mogę się spodziewać? Na stronkach które znalazłem niestety mają brak cennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 190-200KM przy zdrowym silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Cena 1200-1400 zależy u kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki14tm Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 w jakie moce celujesz? jak w okolice 260-270KM to mam komplet gratow za przyzwoite pieniazki czy nadal posiadasz te graty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 w jakie moce celujesz? jak w okolice 260-270KM to mam komplet gratow za przyzwoite pieniazki czy nadal posiadasz te graty ? Nie, juz dawno poszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi