marcinch001 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Witam zapaliła mi się kontrolka zużytych klocków z przodu jest wszystko oki czy tylne klocki mają też czujnik zużycia ?
marcinch001 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 wywaliło mi na fisie zużyte klocki dokładnie lewe ale z przodu mam klocki prawie nowe o co chodzi . Dodam ze z tyłu sie juz kończą
Wandej Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Przód. Ale równie dobrze może Ci się zapalać jak jest wilgotno gdzies cos styka lub od małej ilośći płynu hamulcowego
tomasz102 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Sprawdź ilość płynu. Jeżeli miałeś niedawno wymieniane to pewnie coś z czujnikiem. Może gdzieś kabelek przetarty i styka Ci z masą ? Może jakiś zły montaż ?
marcinch001 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 oki dzięki . Ale i tak tył idzie do wymiany
mravel Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 jak Wihajster pisał - z tyłu nie ma czujek zużycia klocków
marcinch001 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 widocznie z przodu od amorka kończy się klocek i trzeba będzie jakiś nowy zestaw zapodać
Matioo1 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 a moze ktos napisac czy wszystkie b7 maja czujniki z przodu albo jak mozna to szybko sprawdizc???jakies foto>>??jestem nowym posiadaczem tego cuda i nie bardzo wiem co i jak??
Bruuuum Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 a moze ktos napisac czy wszystkie b7 maja czujniki z przodu albo jak mozna to szybko sprawdizc???jakies foto>>??jestem nowym posiadaczem tego cuda i nie bardzo wiem co i jak?? Tak, wszystkie. Jeśli poziom starcia klocków odkrywa czujnik (są do wymiany), to wtedy wywala Ci błąd na komputerze.
Matioo1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Dziękuje bardzo za odpowiedz, błędu jeszcze nie ma ale niby jak byłem na zmianie opon to juz w opłakanym stanie...a może moglbys zaproponować jakiś ładny zestawik tarczy i klocków przód tył z takiej lepszej polki...może cos z allegro?? Dziękuje bardzo jeszcze raz pozdrawiam...
nitroo Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Napisz do Wandeja: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288265-czesci-zamienne-oleje-motul-valvoline-liqui-moly-ferodo-ds-zimmermann-najnizsze-ceny/
Rekomendowane odpowiedzi