Grigori Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Ja planuje u siebie wywalić kata, tylko nie będzie potrzebna u strumienica? strumiennica do turbo potrzebna jak świni kamizelka 1
marcin4x4 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 strumiennica do turbo potrzebna jak świni kamizelka Na wiejskiej ich całkiem sporo
muunv Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Pytam o strumienice bo jeden z warszawskich tunerów zamontował to koledze w Leonie 1.8T 180KM
C4NC3R Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 To zabłysną ten tuner... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
xsebo1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie jestem zwolennikiem wycinania kata, nowy 600 zł i nie masz problemów na przeglądzie czy za granicą. Jeśli nie jest zatkany to tak samo wkreca się na obroty i spala tyle samo
Krzysiek89 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 U mnie nie ma kata i wywala checka.Przy odpalaniu puszcza dymka.Musze kupić używany i wstawić
jacek70 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 U mnie nie ma kata i wywala checka.Przy odpalaniu puszcza dymka.Musze kupić używany i wstawićSkoro już nie masz kata to wstaw Downpip a sondę wyłącz programowo.
michalgp05 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Przy wyciętym kacie w 1.9 TDI nie kopci bardziej ?
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Jeśli ktoś robi wydech pod konkretną moc z czym wiarze się zmiana średnicy wydechu to przeważnie nie ma kata bo sportowe kosztują naprawdę sporo, jeśli ktoś usuwa sobie kat zostawiając ori średnice wydechu do najprościej wywalić wkład, wspawać rurkę i na ori puszcze wstawić spowrotem, usunięcie kata wiąże się z usunięciem sondy z ECU chyba że ktoś chce patrzyć na pomarańczową kontrolkę na fisie Ja u siebie będę wyrzucał drugie katy zostawiając ori puchy i wyrzucam sondy z ECU i możliwe że środkowe tłumiki zrobie na v-clambach 1
C4NC3R Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 W D bez kata nic nie kopci. W sumie to zależy od stanu silnika niż od kata. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Matrix1540 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Wyrzuciłem pierwszego kata i nie ma żadnego błędu...
rozek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Sluchajcie mam pewien problem... Mam u siebie katalizator z wkladem metalowym, wywala mi blad ze juz czas na niego. Pojechalem wiec do ludzi ktorzy sie zajmuja tylko tlumikami wyciagneli go,obejrzeli i powiedzieli ze jest to katalizator z wkladem metalowym(bo jest) i ze sie ich nie wymienia bo sa wieczne. Teraz mam dylemat bo auto delikatnie szarpie a w sieci nie ma nic na temat wycinki metalowego kata. Moglby ktos madry mi powiedziec co zrobic?
daro84.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Mi też tak mówi, ale ich nie posłuchałem i nie żałuje. Bardzo często wywalało ni błąd kata a po wymianie ustąpiło i auto odżyło , chętniej wkręca się na obroty
zaba84 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Panowie, montował ktoś taki wynalazek => http://allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-avb-awx-avf-100-130-hp-zamiennik-i5690285806.html Co w ogóle o tym myslicie?
mateusz16 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ja mam coś takiego u siebie i spełnia swoją role.
zaba84 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ale jest głośniej czy ciszej. I jak z montażem czy idealnie pasuje czy trzeba naginac przeginac itp ?
rysuchom Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Mi też tak mówi, ale ich nie posłuchałem i nie żałuje. Bardzo często wywalało ni błąd kata a po wymianie ustąpiło i auto odżyło , chętniej wkręca się na obroty Witaj Daro ,co zrobiłes z tym katem,wymieniłeś na nowy, czy coś przerabiałęś? Ja mam emulator kątowy i check się nie wyświetla póki co. Musisz liczyć się z tym, że jest to półśrodek, niektórym działa, niektórym nie, czasami check potrafi się wyświetlić po 100km lub 1000km, nie ma reguły. Przy robieniu chipa poproś o wyłączenie drugiej sondy, to jest najlepsze wyjście. Radeksc powiedz proszę o jakim chipie mowa i czy jest możliwość wyłączenia drugiej sondy bez negatywnych konsekwencji.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi