Dev Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 kur......a ludzie to maja problemy a ten tylko waha, przepustnica, czujniki :polew:
LUCAS Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 kur......a ludzie to maja problemy a ten tylko waha, przepustnica, czujniki :polew: i to jeszcze V-Power kurde...
LUCAS Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 o widze ruch się zrobił a takie male spamowanko :>
pproniuk Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja jutro będę rzecz jasna, na czujnik możecie też pozbierać, jak w przypadku 1.8T. Co zaś do spawacza, to tak sobie czas zorganizuje, że przyjedzie, prawda Spawacz? Klubowiczów trzeba odwiedzać
Madas Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 o widze ruch się zrobił a takie male spamowanko :>
zdeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 :polew: :polew: ale spamujecie jak to dobrze że nie jestem juz modem tu bo bym wszystko w piździec wywalił
LUCAS Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 :polew: :polew: ale spamujecie jak to dobrze że nie jestem juz modem tu bo bym wszystko w piździec wywalił ooo.zdeniu wstał po poobiedniej drzemce hehe. Zajrzyj do watku o zlocie w Bukowinie w marcu... mam na to chrapke, trzeba o tym pogadac:)
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
Dev Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! było zaje....fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuj ten kogo nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spawacz5 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Potwierdzam Podobno Bolki z Podkowy puscily plotke, ze sie Galeria zapada i teraz Galeria podala do sadu Bolkow z Podkowy Galeria ma sie dobrze Te moje newsy..
zdeniu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 spoceni? i to jeszcze jak dzieki chłopaki za mile spędzony czas
LUCAS Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 fajnie dziś było... a cośmy się uśmiali to nasze... i mały rajd po mieście był na koniec hehehe... ps. Jarek, żarówkę zmieniłeś? :>
zdeniu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 fajnie dziś było... a cośmy się uśmiali to nasze... i mały rajd po mieście był na koniec hehehe... ps. Jarek, żarówkę zmieniłeś? :> to nie żaróweczka gaśnica lata w schowku i rozłącza wtyczke przy lampie :> nie pierwszy raz zresztą
LUCAS Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Taka latająca gasnica może sporo namieszać... oby nie odpaliła w środku, bo będziesz miał małą zimę w bagażniku
zdeniu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Taka latająca gasnica może sporo namieszać... oby nie odpaliła w środku, bo będziesz miał małą zimę w bagażniku przydałoby się troszke zimy
LUCAS Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Chlopaki, nizej link do filmiku z tym mini 12 cylidrowym silniczkiem o ktorym wspominałem dzisiaj http://www.v10.pl/Video,miniaturowy,silnik,V12,w,akcji,20894.html
Rekomendowane odpowiedzi