pproniuk Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dzieki wszystkim za super spot - Wesołych Świąt. (Łukasz - fotki też może wysłać na [email protected] Dzięki wielkie z góry )
LUCAS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 dzieki, dzieki panowie za dzisiaj... mimo, że przymroziło na przełęczy to spocik jak zwykle super:) macie tu kilka fotek silnej grupy pod wezwaniem calkiem fajnie wyszły moim skromnym zdaniem
spawacz5 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Co do 10 poduszek w B5: http://moto.allegro.pl/item504949877_1_9tdi_110ps_10_x_airbag_s_line_xenon_skory_lala.html na zdjeciu w srodku widac napis AIRBAG na slupku przednim. Kolejny jest na slupku srodkowym i tylnym. Czyli mamy juz 6 (dwie strony). Do tego 2x pp boczna ktora jest w fotelu i dwie przednie... No i mamy 10 poduch.. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5921721 jak mowilem.. "-10x poduszka powietrzna (4 poduszki + 6 kurtyn powietrznych)"
zdeniu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 (4 poduszki + 6 kurtyn powietrznych) no i wszystko jasne :>
Bieniek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Sila wyzsza ze musialem wracac,ale do nastepnego :good: dzieki za przyjecie
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 No panowie GRATKI zlociku - a fotki macie pierwsza klasa - plener
zdeniu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 No panowie GRATKI zlociku - a fotki macie pierwsza klasa - plener no jakos zaczyna sie to kręcić mam nadzieje że z czasem będzie lepiej a tak wogóle to co dziewczyny słychać , co się nie odzywacie może Was porozrywało po obfitym świątecznym żarciu ja ledwie zipie, jednak człowiek od świni nie wiele sie różni
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 a i owszem swinia różni sie od nas.... nie żre tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCAS Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 to ja przytoczę: "Żrą dwie świnie z koryta, nagle jedna się przejadła i puściła pawia w koryto, druga tak patrzy poirytowana i do tej pierwszej: Nie, no k...a ale nie dolewaj" ja tam kazde popoludnie swiateczne dogorywalem na kanapie po przezarciu hehe
pproniuk Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Życzę udanego spota jutrzejszego - ja wybywam na sylwka do stolicy i niestety się nie pojawię. Szczęsliwego Nowego Roku i (w sumie) do zobaczenia za rok
zdeniu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 no Pany to udanego spotu dziś życzę Wam mnie jak wspominałem nie będzie, spoce się z Icemanem (tylko bez głupich podtekstów ) Szczęśliwego Nowego Roku 2009 - oby nie był gorszy od obecnego
mateogda Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 spoce się z Icemanem ...a, że Ice słusznej postury jest, więc nic dziwnego. Pozdrów ziomka i Wszystkigo Dobrego Wam Wszystkim
mydlo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 spoce się z Icemanem ...a, że Ice słusznej postury jest, więc nic dziwnego. Pozdrów ziomka i Wszystkigo Dobrego Wam Wszystkim Dołanaczam się do życzeń :>
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 hejka kto sie dzisiaj loguje???? ja bede ale dopiero o 20.30 :confused4: :confused4: ale zajeb......ty spot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byłem SAM !!!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew:
zdeniu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 hejka kto sie dzisiaj loguje???? ja bede ale dopiero o 20.30 :confused4: :confused4: ale zajeb......ty spot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byłem SAM !!!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: no to przykre że żadna picztolinda nie raczyła nawet napisać że nie zajedzie a wszyscy byli poinformowani no Panowie zachowanie jak u przedszkolaków
LUCAS Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Koledzy ja dopiero jakąś godzinę temu zacząłem klawisze na klawiaturze rozpoznawać po tym jak popiłem na sylwestrze... W sumie to przecież się nie umawialiśmy na spota i pewnie dlatego nikt się nie zjawił. Ja kurde we wtorek wieczorem w domu siedziałem i nic nie robiłem. Mogłem wpaść... musimy się panowie numerami powymieniać, coby uniknąć podobnych akcji:) A przy okazji, Wzystkiego Najlepszego na Nowy Rok, oby sie furki nie psuły i miodnie cały roczek jeżdziły a cena benzynki i dizelka spadała.
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 kto bedzie na spocie w środe ???????????????? bo nie mam zamiaru sam znowu d*py odmrażać na placu :polew: :polew:
spawacz5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak mi nie zamarznie plyn w chlodnicy to ja...
Rekomendowane odpowiedzi