Marcin1988 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 proszę o opinie ktoś używał ?????
tomaszstn Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Po co kombinować, masz cały temat o wahaczach, poczytaj. Jeśli już chcesz tanio to Master Sport, przynajmniej więcej niż 2k wytrzymają.
Patryk Toruń Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Mastersporty polecam z czystym sumieniem !!! Super jakość do ceny. A jak myślisz że dasz 1200zł za lemfordery i będą one oryginalne to się mylisz grubo Teraz wszystko podrabiają, według mnie głupota tak przepłacać, i to nie tylko moje zdanie. W krafty się nie baw bo słyszałem, że to szajs pokroju HART'a, tylko mastersport. Na allegro ok 550zł komplecik
Marcin1988 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 to Lemforderów nie kupować wo gole bo można się naciąć myślałem ze są najlepsze ale jak tak mówicie to pal ich licho a kraft kupie 2 górne na próbę a FL wytrzymały tylko 15tys km
tomaszstn Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Lemy będą najlepsze tylko trzeba kupić u sprawdzonej osoby i dobrze założyć, podpowiadamy Ci że jak chcesz tanio a akceptowalnie to kup MS a ty dalej swoje. Tu możesz kupić: http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-ogloszenia-komercyjne/
dzik Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Kraft pada już w hurtowni na półce
bediks Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Nie nie, one już pukają w katalogu
kozak_191 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Kolega miał Krafty w Passacie b5 FL no i po chyba niespełna roku popękały gumki na końcówkach, z niewiadomych mi przyczyn znów kupił komplet Krafta a mówiłem MS.
tomaszstn Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Jak kogoś stać aby 2 razy w roku wymieniać komplet zawieszenia to proszę kupować dalej takie wynalazki. Potem takie opinię że Audi ma do d....y zawias i się często sypie
Patryk Toruń Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Niektórym się nie przetłumaczy... Górne wahacze mastera też są tanie jak barszcz, a jeździ mi się na nich świetnie od ponad 20 tysia I jesli zmieniałbym kolejny raz to również mastersporty.
Chadury89 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 ja 2,5 roku MS komplet i jeden cos tam skrzypial ale przestal
tomaszstn Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Mamy tutaj w dziale komercyjnym kilku dostawców części, po co kombinować i kupować z niepewnego źródła jak można kupić od nich. Pamiętać też należy o prawidłowym montażu i można się cieszyć przez jakiś czas z ciszy w zawieszeniu.
Tommy Gun Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Postaw na Meyle, ładnie się to wszystko trzyma.
CreaTiveoO Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 popieram z trw przesiadłem się na Meyle HD zobaczymy co to za wynalazek
thomasinio86 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Heheh moi drodzy..pracuje w serwisie audi i powiem tak: Lemfoder produkuje krafta...u nas kraft jest jako pierwszy zamiennik..chodzi tu o to ze biją tylko inną nazwę i numery a fabryka ta sama. Sam osobisice mam krafta 40tys i nic...to wszystko zależy jak się jeździ i jaki samochód:) im cięższy tym gorzej...drugim zamiennikiem jest Febi. Master Sport to chiński szit...jest jeszcze niemieckie bergsona ale z tym to różnie bywa.
karolas123321 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 LOL starty co ty gadasz. Kraft juz w pudełku jest zjebany.
bediks Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 jak przewracasz w katalogu kartki to słychac pukanie
Emejcz Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Heheh moi drodzy..pracuje w serwisie audi i powiem tak: Lemfoder produkuje krafta...u nas kraft jest jako pierwszy zamiennik..chodzi tu o to ze biją tylko inną nazwę i numery a fabryka ta sama. Sam osobisice mam krafta 40tys i nic...to wszystko zależy jak się jeździ i jaki samochód:) im cięższy tym gorzej...drugim zamiennikiem jest Febi. Master Sport to chiński szit...jest jeszcze niemieckie bergsona ale z tym to różnie bywa. Trollu precz Pierwszy zamiennik to może i jest ale do kosiarki
krzysaudi Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Kraft super - po 7000 km wyglądały straszliwie - całe gumy porwane ledwo się trzymały ...
Rekomendowane odpowiedzi