Skocz do zawartości
IGNOROWANY

WAHACZE KRAFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co kombinować, masz cały temat o wahaczach, poczytaj. Jeśli już chcesz tanio to Master Sport, przynajmniej więcej niż 2k wytrzymają.

Opublikowano

Mastersporty polecam z czystym sumieniem !!! Super jakość do ceny. A jak myślisz że dasz 1200zł za lemfordery i będą one oryginalne to się mylisz grubo :) Teraz wszystko podrabiają, według mnie głupota tak przepłacać, i to nie tylko moje zdanie. :) W krafty się nie baw bo słyszałem, że to szajs pokroju HART'a, tylko mastersport. :) Na allegro ok 550zł komplecik

Opublikowano

to Lemforderów nie kupować wo gole bo można się naciąć myślałem ze są najlepsze ale jak tak mówicie to pal ich licho a kraft kupie 2 górne na próbę ;) a FL wytrzymały tylko 15tys km

Opublikowano

Lemy będą najlepsze tylko trzeba kupić u sprawdzonej osoby i dobrze założyć, podpowiadamy Ci że jak chcesz tanio a akceptowalnie to kup MS a ty dalej swoje.

Tu możesz kupić:

http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-ogloszenia-komercyjne/

Opublikowano

Kraft pada już w hurtowni na półce :grin:

Opublikowano

Kolega miał Krafty w Passacie b5 FL no i po chyba niespełna roku popękały gumki na końcówkach, z niewiadomych mi przyczyn znów kupił komplet Krafta :) a mówiłem MS.

Opublikowano

Jak kogoś stać aby 2 razy w roku wymieniać komplet zawieszenia to proszę kupować dalej takie wynalazki. Potem takie opinię że Audi ma do d....y zawias i się często sypie :facepalm:

Opublikowano

Niektórym się nie przetłumaczy... Górne wahacze mastera też są tanie jak barszcz, a jeździ mi się na nich świetnie od ponad 20 tysia :) I jesli zmieniałbym kolejny raz to również mastersporty.

Opublikowano

ja 2,5 roku MS komplet i jeden cos tam skrzypial ale przestal :decayed:

Opublikowano

Mamy tutaj w dziale komercyjnym kilku dostawców części, po co kombinować i kupować z niepewnego źródła jak można kupić od nich. Pamiętać też należy o prawidłowym montażu i można się cieszyć przez jakiś czas z ciszy w zawieszeniu.

Opublikowano

Postaw na Meyle, ładnie się to wszystko trzyma.

Opublikowano

popieram z trw przesiadłem się na Meyle HD zobaczymy co to za wynalazek

Opublikowano

Heheh moi drodzy..pracuje w serwisie audi i powiem tak: Lemfoder produkuje krafta...u nas kraft jest jako pierwszy zamiennik..chodzi tu o to ze biją tylko inną nazwę i numery a fabryka ta sama. Sam osobisice mam krafta 40tys i nic...to wszystko zależy jak się jeździ i jaki samochód:) im cięższy tym gorzej...drugim zamiennikiem jest Febi. Master Sport to chiński szit...jest jeszcze niemieckie bergsona ale z tym to różnie bywa.

Opublikowano

jak przewracasz w katalogu kartki to słychac pukanie :grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Heheh moi drodzy..pracuje w serwisie audi i powiem tak: Lemfoder produkuje krafta...u nas kraft jest jako pierwszy zamiennik..chodzi tu o to ze biją tylko inną nazwę i numery a fabryka ta sama. Sam osobisice mam krafta 40tys i nic...to wszystko zależy jak się jeździ i jaki samochód:) im cięższy tym gorzej...drugim zamiennikiem jest Febi. Master Sport to chiński szit...jest jeszcze niemieckie bergsona ale z tym to różnie bywa.

Trollu precz :D Pierwszy zamiennik to może i jest ale do kosiarki :D

Opublikowano

Kraft super - po 7000 km wyglądały straszliwie - całe gumy porwane ledwo się trzymały ...