dziadek Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Witam, Takie oto służbowe autko się trafiło jako codzienny dupowóz. Range Rover Evoque 2.0T 240KM. Całkiem przyjemne wyposażenie: - skrzynia oczywiście automat - chyba z tym silnikiem nie ma manuali - navi z nagłośnieniem Meridian - coś ala B/O w audi - grzane kubełki w skórach z pełną elektryką i pamięciami - bluetooth i inne bajery stacji multimedialnej - złącze IPOD, AUX ,USB w podłokietniku - koło 20'' , na zimę 19'' - podgrzewana przednia szyba - elektryczne otwieranie klapy - kamera cofania - dziwne tryby terenowe wraz z asystentem zjazdu - składane lusterka - oświetlenie zewnętrzne auta C&L Home takie że auto wygląda jak choinka - łącznie z logo samochodu wyswietlane na chodnik pod lusterkiem:P - ixofix - panoramiczny dach - czujniki zmierzchu, deszczu - ledy , xenony - podgrzewana kiera, skórzana, multifunkcyjna z łopatkami do zmiany biegów - pewnie jeszcze parę rzeczy ale narazie rozgryzam auto bo nie ja je konfigurowałem Zdjęć mało ale auto żony to nie ma co się chwalić. Poza tym zdjęcia z kalkulatora więc kiepsko a jeszcze mi się ręce trzęsą od wódy Edytowane 15 Października 2014 przez dziadek
Arkadiush Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 fajnie wygląda w środku
mojeA4 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 No fakt kosmiczne jest, ale bardzo ładne Co to jest pod radiem , tym sie biegi przełącza?
FPek Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 kurczę to gdzie Ty pracujesz, że takie bryki rozdają jako służbowe macie wolne miejsca może? Auto
dziadek Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 No fakt kosmiczne jest, ale bardzo ładne Co to jest pod radiem , tym sie biegi przełącza? Jak odpalasz silnik to to kolko wyjezdza do gory i masz pokrętło ktorym zmieniasz biegi nie ma gały
tropico Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 fajne auto jak silnik 2.0T tzn. osiągi i spalanie ?
dziadek Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Jakos sie tam toczy ale pali za duzo , w miescie nawet 15 W trasie trzeba jechac 100km/h zeby bylo 8-9
jedrekx Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 no ładne autko, ładne.. fajny kolor Żaneta pewnie zadowolona?
dziadek Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 Żaneta żałuje Audi, ja w sumie też bo było wycackane, wychuchane , jak nowe ... ale tu mam upragniony automat - no i wiadomo że służbówka to najlepsze auto pod słońcem
soolek Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 No taką służbóweczkę to bym przytulił ... dla Żony Design tego RR jest po prostu niesamowity.
dziadek Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) No jest taki inny ... Edytowane 18 Października 2014 przez dziadek
Damian Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 za***iste auto , wyglada super. Nowy Rr sport jeszcze lepszy Bedzie gleba? Hehe
dziadek Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 Soolek a te teoje linki w podpisie sie rozjechaly i odnosza sie nie tam gdzie powinny za***iste auto , wyglada super. Nowy Rr sport jeszcze lepszyBedzie gleba? Hehe Na trase by sie przydalo troche go zglebic , jakas pneumatyka itp no ale z racji ze to nie moj to zadnych planow nie ma
soolek Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Soolek a te teoje linki w podpisie sie rozjechaly i odnosza sie nie tam gdzie powinny He fakt. I to jeszcze w jakieś dziwne wątki. W wolnej chwili to ogarnę. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Szkoda, ze u mnie takich służbówek nie daja Dobra autko !
Rafał123 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Myslalem ze mniej troche spali bo nie jest az tak bardzo ciezki, ale trzeba przyznac ze wyglada super.
mrogal Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Jakos sie tam toczy ale pali za duzo , w miescie nawet 15 W trasie trzeba jechac 100km/h zeby bylo 8-9 a gazu ile spali?
GILI Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Soolek a te teoje linki w podpisie sie rozjechaly i odnosza sie nie tam gdzie powinny za***iste auto , wyglada super. Nowy Rr sport jeszcze lepszyBedzie gleba? Hehe Na trase by sie przydalo troche go zglebic , jakas pneumatyka itp no ale z racji ze to nie moj to zadnych planow nie ma Właśnie chciałem zapytać o trasę,bo szefowie mają w domu Sporta i Dyscovery oba 3.0d pneumatyka,straszne kanapowozy taki mały dla dziewczyny idealne auto mim zdaniem.. Edytowane 22 Października 2014 przez GILI
Rekomendowane odpowiedzi