Jakub Semrau Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Jak skończę auto i będę we Wrocławiu trzeba się na zdjęcia ugadać
hejneken Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dnia 2.05.2017 o 22:31, Jakub Semrau napisał: Jak skończę auto i będę we Wrocławiu trzeba się na zdjęcia ugadać Wpadł długo oczekiwany znaczek
reganajax Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zdj z dalszej odległości mógłbyś dać? Jakiegoś modułu używasz do swoich DRL?
FroS-t Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 7 godzin temu, hejneken napisał: Wpadł długo oczekiwany znaczek Odważny krok nie powiem
hejneken Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 25 minut temu, FroS-t napisał: Odważny krok nie powiem Do odważnych świat należy
afroo. Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jeśli jeździ tą furą lala z avatara to jeszcze jako tako.
RicS3 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Kolego mam te same led-y ale na dziennych jest z nimi problem bo migają, dopiero na 80% mocy świecą dobrze. Jaki masz moduł dziennych?
hejneken Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 1 godzinę temu, RicS3 napisał: Kolego mam te same led-y ale na dziennych jest z nimi problem bo migają, dopiero na 80% mocy świecą dobrze. Jaki masz moduł dziennych? Mi tam normalnie świecą a mam ustawione na 30%, moduł mam od leparda.
RicS3 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 może to kwestia modułu a może i ledów? Jakąś felerna partia? A lepard to ktoś z forum?
hejneken Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 8 minut temu, RicS3 napisał: może to kwestia modułu a może i ledów? Jakąś felerna partia? A lepard to ktoś z forum? Reklamuj na te ledy jest rok gwarancji. Moduł od nich: http://lepard.eu/
hejneken Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 Pora odgrzać temat, półtora miesiąca temu miałem drobną nieprzyjemność, gościu wymusił mi pierwszeństwo w wyniku czego uszkodził mi przedni zderzak. Auto oddałem do aso, zderzak wymienili. W międzyczasie nawaliła pompa paliwa w baku, którą wymieniłem. Ogarnąłem też dokładkę, została psiknięta strukturą, halogeny poszły w fiolet, w rejestracje ledy, wymieniłem olej i filtry. Położyłem drugi raz wosk swissvaxa
black4 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witaj, Dobrze, że skończyło się na lekkiej stłuczce! Furka znowu jak nówka błyszczy ;D Pozdrawiam!
tomekxp2 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 52 minuty temu, hejneken napisał: Pora odgrzać temat, półtora miesiąca temu miałem drobną nieprzyjemność, gościu wymusił mi pierwszeństwo w wyniku czego uszkodził mi przedni zderzak. Auto oddałem do aso, zderzak wymienili. W międzyczasie nawaliła pompa paliwa w baku, którą wymieniłem. Ogarnąłem też dokładkę, została psiknięta strukturą, halogeny poszły w fiolet, w rejestracje ledy, wymieniłem olej i filtry. Położyłem drugi raz wosk swissvaxa Jak wosk się sprawuje ? Też się zastanawiam nad tym woskiem. Robi robite na czarnym lakierze ?
a4bartek Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 W dniu 15.06.2017 o 09:39, hejneken napisał: Wpadł długo oczekiwany znaczek Skąd ten znaczek ?? swietny ;D
hejneken Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 12 godzin temu, tomekxp2 napisał: Jak wosk się sprawuje ? Też się zastanawiam nad tym woskiem. Robi robite na czarnym lakierze ? Robi robotę Przyjemnie się z nim pracuje, ładnie kropelkuje, dla mnie mega 12 godzin temu, a4bartek napisał: Skąd ten znaczek ?? swietny ;D Z chin xd
hejneken Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Dotarła w końcu kamerka i moduł od wosza z wyjściem AUX, podłączona i na swoim miejscu lecz walczę z wejściem do kanału 37 przez vcds Zamontowałem jeszcze pas holowniczy. Edytowane 5 Listopada 2017 przez hejneken
K4rol81 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Weź to coś fioletowe odepnij... [emoji58]Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi