Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Przełącznik świateł jaki będzie pasował?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam przełącznika świateł do audi a4 mod 2002 z halogenami, na allegro jest dużo przełączników jednak nikt nie może mi zadeladowac iż jego przełącznik będzie u mnie działał. Numer mojej starej częsci bk78e0941531. Czy ktos mi moze podac numery albo jakies wskazowki ktorymi musze sie kierowac dobierajac przelacznik ?

POZDRAWIAM

Opublikowano
Opublikowano

przeciez te są od bodajze Skody ,seatów itp :gwizdanie:

Idż do ASO i sobie zamów ( w sumie powinni miec na miejscu ) nie pamietam ile płaciłem ale coś ok 150-200 zł i będzie po problemie :good:

Opublikowano

Chyba zamówie ten ze skody albo z seata przeciez nie ma różnicy, wymienie tylko sam plastik bo chodzi mi tylo o estetyke (mój jest wytarty). Myśle że z tym nie będzie problemu ?

POZDRAWIAM

Opublikowano

Chyba zamówie ten ze skody albo z seata przeciez nie ma różnicy, wymienie tylko sam plastik bo chodzi mi tylo o estetyke (mój jest wytarty). Myśle że z tym nie będzie problemu ?

POZDRAWIAM

no w sumie jest to jakieś wyjście ale i tak Ja bym kupił ORI w ASO :decayed:

Opublikowano

idź i kup nowy albo poszukaj na allegro..ten od skody nie będzie pasował..inna średnica i w ogóle wygląda jak badziewie.. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

za tydzień będziesz pisał post gdzie kupić ori przełącznik do audi...

Opublikowano

- ORI... - najlepszy jest ORI!!! -:wallbash: - kolego...- wydałeś 4kzł na auto i szkoda Tobie 50zł więcej na przełącznik? - może jestem dziwny ale nie rozumiem takiego podejścia... :strzal:

Opublikowano

A widziales może że na oryginalnym przełączniku z audi są znaczki VW, Audi, Skody i Seata ? A i taki też kupiłem - oryginalny a nie jak piszą koledzy ,,orginalny'' :D Heh to jest to samo jeżeli chodzi o przednią częsc czyli ten plastik bo mi chodzi tylko o to, nie chodzi mi o wymiane całego przełącznika bo wtedy musiał bym dobrac numer częsci a tak moge kupic dowolny przełącznik i będzie pasował. Prześle zdjecia jak zamontuję :)

Opublikowano

A widziales może że na oryginalnym przełączniku z audi są znaczki VW, Audi, Skody i Seata ? A i taki też kupiłem - oryginalny a nie jak piszą koledzy ,,orginalny'' :D Heh to jest to samo jeżeli chodzi o przednią częsc czyli ten plastik bo mi chodzi tylko o to, nie chodzi mi o wymiane całego przełącznika bo wtedy musiał bym dobrac numer częsci a tak moge kupic dowolny przełącznik i będzie pasował. Prześle zdjecia jak zamontuję :)

Ale ten plastyk z vw, seata jest inny brzydki :)

Opublikowano

no czekamy czekamy :decayed: audi&skoda company :blink::thumbdown::sick3::evil::rolleyes:

Opublikowano

Jutro prześlę dokładne zdjęcie na którym widac owe znaczki seat skoda audi VW na oryginalnym przełączniku wyjętym z Audi A4.

Opublikowano

dla mnie i tak zajeżdża to druciarstwem :cool1: - no dobra - przełącznik już masz - dokup sobie w takim razie jeszcze reszte auta do przełącznika i będzie git :tongue4: - tylko po co było kupować Audi??? :mysli:

Opublikowano

Jutro prześlę dokładne zdjęcie na którym widac owe znaczki seat skoda audi VW na oryginalnym przełączniku wyjętym z Audi A4.

no widać..ale to są znaczki samego modułu(sterowania światłami)na tyle..ale przód masz inny do każdej marki np skoda, VW lub audi..czyli moduł jak chcesz wymienić bo się np spalił lub nie działa to pewno możesz ale sam plastik z przodu nie będzie pasował..albo będzie ale będzie wyglądał kaszaniasto..

Opublikowano

Chcialem dzisiaj kupic ten wlacznik ale we wrocku 370 zl :shocked:

Opublikowano

Racja tył jest taki sam ze Skody, VW i Seata jednak przód ma inne pokrętło jeżeli chodzi o kształt, obramówka również się różni jednak wszystko można bez problemu podłączyc i będzie działało. Jeżeli znajde oryginał na jakiejś aukcji to kupie pod Audi ale narazie będę miał ten z VW nie wygląda źle na 100% lepiej niż ten co miałem poprzednio - oryginalny. A 370 zł to spora przesada !!! Oryginał do VW kosztuje z 70 zł a różnią się kawałkiem plastiku.

Opublikowano

mówiłem że tak będzie..