Skocz do zawartości
IGNOROWANY

1.8T Quattro AVANT RED USA! 320/288 1BV, k03HYB 440cc, FMIC, TIP, DP - Powered by Gregor10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki. Mechanicznie musi byc zawsze tip top. 

Kupilem gotową hybryde k03RS2 z Turbospec.

Te turbiny były często używane w różnych projektach przez Gregor10.pl.  

Są w miarę sprawdzone i ostatnio były w promocji. Teraz nie wiem jaka jest cena. Musisz sam zadzwonić i zapytać.

Opublikowano

Dzięki wielkie,

Pozdrawiam!

Opublikowano

Sprawdzalem u siebie i w obu autach sa wezyki z tymi opaskami, a w jednym kiera chodzi fajnie lekko, a w drugim znacznie ciężej... Nie wiem czy to nie magiel stawia taki opór ?! :eusathink:

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Sprawdzalem u siebie i w obu autach sa wezyki z tymi opaskami, a w jednym kiera chodzi fajnie lekko, a w drugim znacznie ciężej... Nie wiem czy to nie magiel stawia taki opór ?! :eusathink:

w maglu masz zaworek ,tj śruba którą przykręcasz przewód do magla może on winny

Opublikowano

A coś konkretniej? Co by mialo być z tą śrubą nie teges? Ogólnie jak sie przejedzie ~10km, jak się chyba magiel/lub pompa rozgrzeje to później  podczas manewrowania i kręceniu w lewo slychać takie dziwne jęczenie i czuć opory na kierownicy, a przy kręceniu w prawo tego nima ...:eusathink:

Opublikowano

To moze szybciej wina samej pompy?

U mnie zaworki wszytkie są nowe i pomiędzy weżykami jest olbrzymia różnica.  Na pierwszym chodzi normalnie lekko, ale na drugim to moim zdaniem aż za lekko :)

Opublikowano

Jest pomysł na nowe auto.

Póki co piszę tutaj, a ogłoszenie sprzedaży wystawię niebawem w dziale sprzedam. Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW.

Opublikowano

To bedzie wielka niespodzianka jak sie uda :) Lepiej nie zapeszac bo nie wyjdzie.

Opublikowano

To nie będzie duża pojemność, tyle powiem ;)

Opublikowano

Moze ktoś doradzi co zrobić.  Na dachu zaczyna mi odpryskiwać klar, generalnie żeby to poprawić to trzeba by pomalować cały dach. Przydałoby się też zajechać do detailera z klapą tylną i drzwiami. Co radzicie, robić to wszystko czy zostawić przyszłemu nabywcy? Przyznam, że nawet nie bardzo mam czas na taki zabawy, a gdyby poprawki nie wyszły to zaraz będą komentarze, że to źle tamto źle. Z drugiej strony ludzie kupują oczami i mimo całego serwisu i wszystkich modów obecny wygląd auta może nie zachęcać do kupienia....

Jak dla mnie to kolor powala i nie ma osoby, która by nie obejrzała się za autem jak stoi na ulicy, ale z bliska widać te problemy, o których pisałem...

Opublikowano

Wystaw ogłoszenie i poczekaj kilka dni jak będzie zainteresowanie i się sprzeda to będzie po kłopocie, a jak nie to poprawić te elementy zawsze możesz.

Chyba, że Ci zależy na czasie ;)

Opublikowano

Nie zalezy, nie mam parcia.

Póki co wytawiam tylko na forum oficjalnie w dziale sprzedam:

Opublikowano (edytowane)

Photobucket.com zrobiło psikusa i wyłączyła możliwość hostowania fotek przy użyciu taga .  Dlatego teraz nie widac moich fotek, ale mozna je podglądnąć klikając prawym przyciskiem myszy na fotce i dając otwórz w nowym oknie....

29.jpg

11.jpg

12.jpg

18.jpg

19.jpg

Edytowane przez wampir
Opublikowano

Po powrocie z urlopu tzn. za 2 tygodnie auto będzie wystawione na allegro.

Opublikowano

Stało się.

Dzisiaj B6 odjechało z nowym Właścicielem.

Cóż ..takie jest życie.

Pozostanie wiele wspomnień oraz litr zacnego trunku od Kupującego (Jeszcze raz bardzo Dziękuję!);)  

Cieszę się, że auto zostanie na forum. Jesteśmy w kontakcie bo sam jestem ciekawy co będzie się dalej działo... 

Opublikowano

Jaki wóz teraz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...