Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Widzieliscie to...ręce opadaja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojebany.. :disgust:

Opublikowano

...zrobić mu to samo... :angry:

Opublikowano

brak słów :(

Opublikowano

jakaś porażka z tego gościa chyba powinien psychiatre odwiedzić....

Opublikowano

sadysta !!!!!!!!!!!!!

chyba mu to sprawiało przyjemność - :kwasny:

Dla przykladu nagłaśniać

Opublikowano

Widziałem to wczoraj w TV, pies nazywa się Czarny... i jest już w schronisku, zbadany, nic mu nie jest (fizycznie, bo psychika - kto to wie?).

Sam bym tą pałą bił tego kolesia...

Zresztą nie trudno było z tego materiału filmowego połapać się, gdzie mieszka.

Opublikowano

Zryty łeb na maksa!!!!!!!! :rant: :rant:

Zrobiłbym mu dokładnie tak samo

Opublikowano

Szkoda pieska. Mam nadzieję, że szybko przygarnie go jakaś dobra rodzinka i miłością pozwoli mu zapomniec o tym co przeżył.

Kawał gnoja, wypierał się materialu filmowego, a przecież on ta pałką tylko delikatnie głaskał psa....tacy ludzie potem mają dzieci, siadają za kierownicą samochodu....

Opublikowano

są ludzie i zjebańcy!

chyba w tym kraju już mnie nic nie zdziwi...

Opublikowano

skur..... inaczej nie da sie okreslic

kiedys bylem w podobnej sytuacji z kuzynem widzielismy jak paru kolesi katowalo kota ... duzo nie myslac skoczylismy po kije bo ich bylo wiecej :decayed: i skonczylo sie to dla nas 48h na dolku oni szpital i zarzuty za znecanie sie nad zwierzetami a nas policja pouczyla ze trzeba bylo ich wezwac nam chcieli postawic zarzut dzialania w afekcie czy jakos tak

i dziwie sie sasiada ze nie zareagowali wlasnie tak

Opublikowano

kurw....a on powinien iść do domu towarowego kupić se metr gumy i strzelić w łeb albo na gałąź iść się powiesić ale znowu szkoda drzewa ;(

Opublikowano

Ja bym go przuprowadził do mojego Amstaffa i dał mu taką gumke i niech go udeży ze dwa razy. Znam swojego psa... palce u rąk by mu poodgryzał!!! By go kur.. rozje... na strzępy!!! Ciekawe czy wtedy też by zgrywał cwaniaczka???

Opublikowano

To łajza.. Ja to bym mu jajca wyrwał :evil:....

Opublikowano

...ale ch...j...wszystko,co moznaby za to zrobic,zostalo juz powiedziane... :bicz:

Opublikowano

ja pitolę :shocked:

dawać mi jego imię, nazwisko i adres ja mu jaja wyrwę z korzeniami :evil:

Opublikowano

Słyszałem właśnie akcje :angry: W tą niedzielę ludzie się zbierają pikietować przed domem tego pojeba..

\facet mieszka w Brwinowie(za Pruszkowem).. Pies jest cały i zdrowy, zgłosiło się już dziesiątki chętnych do adopcji psiaka.

A sąsiedzi zrobili tyle ile mogli, czyli kilka razy zgłaszali sprawę Policji, ale się nie interesowali, w końcu zadzwonili do TVN ici nagrali sytuację, zagrodzili mu bramę samochodem, żeby nie mógł odjechać i skończyło się przyjazdem policji. Zaznaczam, że sąsiedzi to dwie staruszki..

Opublikowano

...a wjechac mu na te posesje,odbic zakladnika psa ,spacyfikowac terroryste-wlasciciela i po sprawie... :baseball:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...