kaju Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 zauważcie, że na dekorach mam super rozejście, natomiast na desce widać też poświaty rozmieszczenia, bo źle przymocowałem diody. ale to też dopiero u hiszpana zrobię tak, jak mam wizję i dam znać jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 diody jakieś lipne, nie mam pojęcie dlaczego tak u Ciebie wygląda...Sam byłem zaskoczony jak to wyszło ...raczej jak nie wyszło jakiś tam efekt dało ułożenie paska tak: No ale jak widać to też nie za fajnie:/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Jak dla mnie to te ledy wyglądają na 3 led na 10cm a nie na 5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 diody jakieś lipne, nie mam pojęcie dlaczego tak u Ciebie wygląda...Sam byłem zaskoczony jak to wyszło ...raczej jak nie wyszło jakiś tam efekt dało ułożenie paska tak: No ale jak widać to też nie za fajnie:/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Jak dla mnie to te ledy wyglądają na 3 led na 10cm a nie na 5cmMoże i wyglądają ale jest 3 na 5 cm:) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 jak ktoś chce to mogę mieć hurtowy zakup w fajnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak ciekawa będzie cena to chętnie przytulne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja też Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 cena by wyszła około 38zł już z wysyłką do Was za całą taśmę nie jest to super szał, ale wiadomo, że nie będzie opcji, że taśma c**jowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Ja też Kaju ile z wysyłka do Irlandi? I podaj dane na PW to kase prześle Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Andrzej07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ślij dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 zamówię dzisiaj, bo i tak będę z dostawą u gościa, to po powrocie Wam rozpiszę koszta na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kaju, będziesz miał tego więcej? Tez byłbym chętny na czerwony kolor oczywiscie Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 będę miał około 8 stycznia, na gotowo z wysyłką wyjdzie 38zł za 5metrów kto chętny to dawać na PW, w odpowiedzi dam dane do przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyku23 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj zabrałem się za rezanie i napotkałem na następujący problem. Po podpieciu taśmy do podświetlenia przycisków szyb, zauważyłem znaczny spadek iluminacji podświetlenia przycisków sterowania szybami, przełącznika zamykania-otwierania drzwi oraz całkowity brak podświetlenia sterowania lusterkami... Zastosowałem gęstą taśmę led 120 smd na 1 m czyli 6 smd na 5 cm. Myślałem, że może jest zbyt duży pobór mocy, jednak nie ma różnicy, czy podłącze 70 cm odcinka, czy 5 cm efekt jest ten sam. Prośba do kolegów którzy już zamontowali podświetlenie dekorów żeby zerkneli czy u nich podobne zjawisko nie wystąpiło. U mnie widać różnicę między jasnością podświetlenia przycisków konsoli środkowej, a przyciskami w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 u mnie nic takiego nie wystąpiło, podpinałem się pod oświetlenie klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj zabrałem się za rezanie i napotkałem na następujący problem. Po podpieciu taśmy do podświetlenia przycisków szyb, zauważyłem znaczny spadek iluminacji podświetlenia przycisków sterowania szybami, przełącznika zamykania-otwierania drzwi oraz całkowity brak podświetlenia sterowania lusterkami... Zastosowałem gęstą taśmę led 120 smd na 1 m czyli 6 smd na 5 cm. Myślałem, że może jest zbyt duży pobór mocy, jednak nie ma różnicy, czy podłącze 70 cm odcinka, czy 5 cm efekt jest ten sam. Prośba do kolegów którzy już zamontowali podświetlenie dekorów żeby zerkneli czy u nich podobne zjawisko nie wystąpiło. U mnie widać różnicę między jasnością podświetlenia przycisków konsoli środkowej, a przyciskami w drzwiach Też dzisiaj zabrałem się za montowanie podświetlenia, od strony kierowcy podpiąłem się również w podświetlenie przycisków szyb brązowy - niebiesko-brązowy + Wszystko działa prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 wysyłka jutro panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiasty Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 będę miał około 8 stycznia, na gotowo z wysyłką wyjdzie 38zł za 5metrów kto chętny to dawać na PW, w odpowiedzi dam dane do przelewu Andrzej a robiłeś rozeznanie jak z montażem podświetlenia w B5? Bo ja u siebie też bym zrezał ale nie wiem, czy uda się to zrobić tak samo jak w B6. Zamówił bym u Ciebie komplet ale jak się okaże, że nie da rady dego ogarnąć sensownie w B5 to co ja bedę z tą taśmą robił? Czerwony do zamontowania w domu się nie nadaje bo ludzie pomyśla, że "agencję" mam w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 TyBucu kupował też ode mnie ale nie wiem czy już zamontował, musisz pytać w Battalionie, czy któryś to już zrobił, a w tej turze też jeden kolega bierze do B5, więc możesz poczekać kilka dni jak zamontuje i wtedy sobie ocenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiasty Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 TyBucu kupował też ode mnie ale nie wiem czy już zamontował, musisz pytać w Battalionie, czy któryś to już zrobił, a w tej turze też jeden kolega bierze do B5, więc możesz poczekać kilka dni jak zamontuje i wtedy sobie ocenisz Spoko. Rozumiem, że taśmy później też będziesz miał jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak, kwestia kilku dni, jeśli niedostępne na hurtowni. Teraz wziąłem ostatnią i były zamawiane, a że święta nowy rok, nie wszyscy pracowali, to się przeciągnęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi